ne znam kakva je koja tema, ali sam sad igrao nfs shift i iznervirao se jer me glupa debilstina koja nema jebene veze sa mozgom nervira, e da su mi bili ovde oni koji su osmislil simulaciju nabio bi im ovaj piratski cd u grkljan jebo im on majku nesto lete kola po pesku kao kad udjes u pesak ne mozes da izadjes a ja smoto pun levi pootpadase sasije cilindri prskose od snage ali NE! o NE on nece nego sulja po pesku jebalo ih sunce,
kao su vozili koeinigsegg-a pa znaju kako manevrise eeee sta ce. sad sam se iznervirao i odoh da spavam
E, pa druže, Shift ti je Richard Burns Rally među arkadnim vožnjama. Svako silovanje će dovesti do toga da se razbiješ kao zvečarka ili u najboljem slučaju da izletiš sa staze na duže vreme i pozdraviš se sa prvim mestom. Budi malo nežniji i neće biti problema. A svi koji su igrali Grid znaju da ima boljih (upravljivijih) autova od Koeinigsegg-a, a jedan od njih je Pagani Zonda R.
ma znam covece igrao sam grid, i najrealnije od tih igara je bio colin 4, a ovo prvo sto je nemoguce da se kola tako otimaju pa ne bi ni po ledu moga onako a kamo li po putu, pa veyron jeste jak i nema ga kao manuelna verzija ali nema sanse sa mi se otima po putu jer su na pravim testovima resili svako proklizavanje i okretanje u krivini, nikad ne moze biti ni priblizno kad ga tio osetis i kad ga virtuelno vozis, igra je dobra i grafika svaka cast i igram je od kako je izasla ali kad me tako iznervira neka glupost, samo da bi bila teza, e onda ne snam
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.