Ovako, ortak je kupio konfu sa i3 procesorom i ati gigabyte 5770 sa jos 4 gb rama na 1600 geil. Problem je sto graficka ne radi ni priblizno kako bi trebala, subscore u windows 7 je 6.0 za nju, a dirt 2 se vuce :( Instalirali smo 9.12 catalyst drivere i tako se ponasa grafa. Molim za pomoc ako je neko budan :)
Slichan problem sam imao pre neki dan. Tako kako si opisao makina se ponashala ali pod win 7 ultimate. Instalirao sam XP i sve je poletelo. Verujem da je problem u drajverima i softveru, ali mene je mrzelo da bauljam i instalirao sam ono shto znam da provereno radi kako treba, tj XP.
:: Slichan problem sam imao pre neki dan. Tako kako si opisao makina se ponashala ali pod win 7 ultimate. Instalirao sam XP i sve je poletelo. Verujem da je problem u drajverima i softveru, ali mene je mrzelo da bauljam i instalirao sam ono shto znam da provereno radi kako treba, tj XP :: :: Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde :: ::
Meni DiRT2 ni sa 9.11 katalistom nije pravio nikakve probleme pod Win 7 x64, a ne verujem da bi i sa 9.12. Ko zna šta se tu ne slaže? A ti `entuzijasto`, pomozi čoveku pošto se razumeš u sve živo, a ne naslađuj se tuđim problemima.
Ja sam imao isti problem, nisam dobro instalirao drivere. U CoDMW2 sam imao 25 fps, a posle reinstaliranja drivera 100 u prosjeku (9.12 Hot Fix). Uninstall, Driver Cleaner, Install i trebalo bi da radi kako treba. U Dirt-u imam 40 FPS. AMD Phenom II x2 550@3.6 Asus 5770 Asus M4A785-TD V EVO Kingston 2GB DDR3 1333Mhz
Koji prikaz na ekranu 1680x1050 ili nesto vise recimo bar 1920x1080?
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ja sam imao isti problem, nisam dobro instalirao drivere. U CoDMW2 sam imao 25 fps, a posle reinstaliranja drivera 100 u prosjeku (9.12 Hot Fix). Uninstall, Driver Cleaner, Install i trebalo bi da radi kako treba. U Dirt-u imam 40 FPS :: AMD Phenom II x2 550@3. :: Asus 577 :: Asus M4A785-TD V EV :: Kingston 2GB DDR3 1333Mh :: ::
Bice da je napajanje slabo sa ovu konfu :( Covek ima scenu u jednom momentu pocne da mu radi sve full onda nikako itd, bodovi u subscoru variraju drasticno. Napajanje je 420w iz cm elite 332 kucista :(
Mislim da je 420w ipak slabo, pogotovo sto taj CM nije iz RealPower ili UltraSilent serije...
Ja imam 5770 (ne zadugo) i igram Dirt2 skoro sve na Very High... __________________ Scourge of PCBerza
:: Bice da je napajanje slabo sa ovu konfu :( Covek ima scenu u jednom momentu pocne da mu radi sve full onda nikako itd, bodovi u subscoru variraju drasticno. Napajanje je 420w iz cm elite 332 kucista : :: :: :: :: :: Msi gx-620 & AMD Athlon 7750(2,71ghz) 2gb (800mhz) Ati 4650 1gb ddr2 :: http://www.youtube.com/watch?v=IYVEobBH0F :: ::
do sada 100 puta pisano na forumu,u CM elite kucista NIJE Cooler Master napajanje,nego neki kinez Thermal Master koji je inace shit od napajanja... Drugo napajanje resava problem...
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: Mislim da je 420w ipak slabo, pogotovo sto taj CM nije iz RealPower ili UltraSilent serije.. :: :: Ja imam 5770 (ne zadugo) i igram Dirt2 skoro sve na Very High.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Bice da je napajanje slabo sa ovu konfu :( Covek ima scenu u jednom momentu pocne da mu radi sve full onda nikako itd, bodovi u subscoru variraju drasticno. Napajanje je 420w iz cm elite 332 kucista : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Msi gx-620 & AMD Athlon 7750(2,71ghz) 2gb (800mhz) Ati 4650 1gb ddr2 :: :: http://www.youtube.com/watch?v=IYVEobBH0F :: :: :: ::
:: :: do sada 100 puta pisano na forumu,u CM elite kucista NIJE Cooler Master napajanje,nego neki kinez Thermal Master koji je inace shit od napajanja... Drugo napajanje resava problem.. :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: Mislim da je 420w ipak slabo, pogotovo sto taj CM nije iz RealPower ili UltraSilent serije.. :: :: :: :: Ja imam 5770 (ne zadugo) i igram Dirt2 skoro sve na Very High.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Bice da je napajanje slabo sa ovu konfu :( Covek ima scenu u jednom momentu pocne da mu radi sve full onda nikako itd, bodovi u subscoru variraju drasticno. Napajanje je 420w iz cm elite 332 kucista : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Msi gx-620 & AMD Athlon 7750(2,71ghz) 2gb (800mhz) Ati 4650 1gb ddr2 :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=IYVEobBH0F :: :: :: :: :: ::
fino,poceo sam sa dijetom,pridrzavam se toga koliko je god moguce,kupio sam onaj pojas,jedino sam malo slabije posvecen teretani,stizem samo 2 najvise 3 puta nedeljno,ostale obaveze mi ne dozvoljavaju vise odlazaka u teretanu,ali s obzirom na moju resenost da postignem neki cilj,mislim da ce se rezultati ubrzo videti... Oni saveti su mi bili poprilicno korisni...
:: fino,poceo sam sa dijetom,pridrzavam se toga koliko je god moguce,kupio sam onaj pojas,jedino sam malo slabije posvecen teretani,stizem samo 2 najvise 3 puta nedeljno,ostale obaveze mi ne dozvoljavaju vise odlazaka u teretanu,ali s obzirom na moju resenost da postignem neki cilj,mislim da ce se rezultati ubrzo videti... Oni saveti su mi bili poprilicno korisni.. :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: Off :: :: :: :: Doca kako napreduju treninzi :: :: :: :: Frames per second Gameplay :: :: http://img29.imageshack.us/img29/7533/framepersecond.png :: :: :: :: The ATI Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: ::
precica do sna.... NAPOSIN,za dve nedelje izgledas kao svarceneger:) sao sto ti se jajca osuse,izadju bubuljice,i smrdis kao puma... al cilj opravdava sredstva
Mozda znas a mozda i nisi svestan koliko su profi bilderi zatucani i ograniceni u svom svetu.. Zamisli kad je jedan nas prvak meni rekao ovm recima : `Ogledalo je nas najveci prijatelj` Znaci brate bolest do koske.. A pzi sad ovo.Kad sam pricao sa nekolicinom njih,oni bre ne znaju za normalan zivot,kad im pricas o zenama,o sexu gledaju te belo kao da si vaznemaljac u fazonu sta bre bulaznis ti,kakve crne zene i bakraci! Hebe se njima i za bubuljice i za mala jajca,samo da budu sto veci i razvijeniji..Za tu bolest nema leka!
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) ma znam i ja to ja se takvim likovima smejem u facu,zasto zato sto nemaju karakter,i nemaju svoje JA... to su iskompleksirane budale,koje misle da su sve svoje probleme resili ako izgledaju naduvani ko mesine,a u stvari su puni vode i kojekakve hemije tako da ostaje samo onaj o stvarno shvata kako to funkiconise,i ko ima zacrtan cilj,ne samo za sredjivaje muskulature,nego uopste za ceo zivot :: @ska :: :: Mozda znas a mozda i nisi svestan koliko su profi bilderi zatucani i ograniceni u svom svetu. :: Zamisli kad je jedan nas prvak meni rekao ovm recima : `Ogledalo je nas najveci prijatelj` Znaci brate bolest do koske.. A pzi sad ovo.Kad sam pricao sa nekolicinom njih,oni bre ne znaju za normalan zivot,kad im pricas o zenama,o sexu gledaju te belo kao da si vaznemaljac u fazonu sta bre bulaznis ti,kakve crne zene i bakraci :: Hebe se njima i za bubuljice i za mala jajca,samo da budu sto veci i razvijeniji..Za tu bolest nema leka :: :: :: Frames per second Gameplay :: http://img29.imageshack.us/img29/7533/framepersecond.png :: :: The ATI Way It`s Meant To Be Played :: ::
:: Covek pita za savet a vi pricate o bilderima... strasno.. :: Upalite MSN pa se kuckajte do 4 ujutro :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
:: Covek pita za savet a vi pricate o bilderima... strasno.. :: Upalite MSN pa se kuckajte do 4 ujutro :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.