Gde `leba ti nalazis samo te grafikone?Isti Fake grafikoni koji poticu od techpowerup-a i slicnih sajtova..Ne kazem ja da to ne radi ali informcije nisu ni priblizno istinite..Bolje se potrudi da bacis neke tacnije i realnije testove a trazi ih na sajtovima tipa :
Moje zapazanje da ce Lapici sa ovim intnegrisanim grafikama da kostaju malo bogastvo..Ali svakako bi lepo videti jednu Toshibu ili Dell sa 5870 u nekom full pack bluray dodatku i sl..Takav lap bi bio bruka!
Nije bitno dal pojede ili ne vec je poenta da imamo tacne informacije a ne da se pruvelicava! Druga stvar ne moze mobility da ima iste performanse kao desktop GPU,to je bre smesno .. A ovo sa Lapicem mi zapalo za oko kad sam krstario na bit-tech..Ako nadjem neki sa 5870 postujem..
:: Nije bitno dal pojede ili ne vec je poenta da imamo tacne informacije a ne da se pruvelicava :: Druga stvar ne moze mobility da ima iste performanse kao desktop GPU,to je bre smesno . :: A ovo sa Lapicem mi zapalo za oko kad sam krstario na bit-tech..Ako nadjem neki sa 5870 postujem. :: :: :: Frames per second Gameplay :: http://img29.imageshack.us/img29/7533/framepersecond.png :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
pa nemam pojma ovaj sat mi je nekako najmerodavniji za lapove jer sam poredio rezultate koji su 99% tacni sa onim na sajtu, kapiram da ne lazu, a inace ATI manje gubi performanse u odnosu desktop mobility nego N
Nema smisla upoređivati, već smo to dokazali, ako je grafička, pogotovo nVidia skuplja, nema razloga gledaš testove ili porediš,. GTX285 bolju u svakom pogledu od 5870, šta ti tu nije jasno, opet te pitam ? Nema razlgoa da gledaš 285 preko 5870.
i gtx260 je skulja od 5770 pa joj zato u praksi nemoze ni prismrdeti, ta prica skuplje>bolje ne pije vodu, nvidija je gramziva i to joj se obija o glavu, nisu na vreme ulagali pare u nove graficke chipove i zavrsavali domaci koji je ati odradio, nego su sedeli cekajuci da se obogate na staroj slavi, ne moze tako doveka .)
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.