Da li graficka ASUS EAH 4770 FORMULA moze da se poveze sa obicnim televizorom i ako moze kakav kabl upotrebiti.Nesto malo sam trazio i nisam nasao kabl HDMI - CINC Pozadi na kartici ima: D-Sub Output DVI Output HDMI Output
Svi ti izlazi koje imas na grafickoj su digitalni,znaci moras imati tv sa digitalnim ulazom da bi prepoznao signal(DVI ili HDMI input).Takve ulaze imas na novijim tv prijemnicima(LCD/PLAZMA). Ako hoces da dobijes sliku na klasicnom TV-u trebao bi da ides preko TV kartice koja ima analogni RF izlaz(ona ima D/A konvertor u sebi).Polovne TV kartice mozes da nadjes za 20-ak eura.Znaci poenta nije u vrsti kabla,vec u digitalno/analognom konvertoru. Pozdrav
Tv kartice obično imaju: Antena In (analog / digital / hibryd), FM in, Video in (S + Composite + Component), audio in (R+L / Stereo) i audio out (-> sound card in).
:: Svi ti izlazi koje imas na grafickoj su digitalni,znaci moras imati tv sa digitalnim ulazom da bi prepoznao signal(DVI ili HDMI input).Takve ulaze imas na novijim tv prijemnicima(LCD/PLAZMA) :: Ako hoces da dobijes sliku na klasicnom TV-u trebao bi da ides preko TV kartice koja ima analogni RF izlaz(ona ima D/A konvertor u sebi).Polovne TV kartice mozes da nadjes za 20-ak eura.Znaci poenta nije u vrsti kabla,vec u digitalno/analognom konvertoru :: Pozdra :: ::
Izgleda da ne moze da se odradi ni sa ovim kablovima, grafika treba da podrzava opciju ` TV-out function capability through the VGA connector` sto je pod velikim znakom pitanja za novije karice (bar koliko ja procitah na forumima) tako da ne znam...
:: Da li graficka ASUS EAH 4770 FORMULA moze da se poveze sa obicnim televizorom i ako moze kakav kabl upotrebiti.Nesto malo sam trazio i nisam nasao kabl HDMI - CIN :: Pozadi na kartici ima :: D-Sub Outpu :: DVI Outpu :: HDMI Output
Postoji resenje sa D/A konvertorima ali im je cena visoka,pa dok dodje do nas sve to gubi smisao! Jeftinije ce da prodje sa polovnim lcd-om(ima ih za 200-250 eur). Pozdrav
postoji konvertor VGA na s-video/composite, ima ga na oglasu pod informatika/ostala oprema prodaje se jako povoljno, 1500 din .Preko su takvi konvertodi preko 50E.
:: :: johney bg :: :: postoji konvertor VGA na s-video/composite, ima ga na oglasu pod informatika/ostala oprema prodaje se jako povoljno, 1500 din .Preko su takvi konvertodi preko 50E.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.