S vremana na vreme prednji panel u koji vecno buljite vam se zaprlja od masnoce,prasine i kojekavih drugih stvari..Posto smo vecinom lenji a vid se polako gubi od neajsnoce i necistoce displaya sve ste treba jeste da kliknemo na ovaj link :
jako extra stvar, ovo sam trazhio po netu vetj duzhe vreme! imam massu tachkica (ne znam da li su dead pikseli ili prljavshtina), prashine i kojekakvih naslaga na monitoru pa kontam da ovo pustim da radi preko notji..
Eee ne vredjam mi kucnog ljubimca. Ja imam vucijaka i rado bi ovo probao sa njim da mu stavim neko staklo a sa druge strane parce mesa ko lud bi poso :P
imam i ja staforda,ali uvek su mi dojc ovcari na 1.st place
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Eee ne vredjam mi kucnog ljubimca. Ja imam vucijaka i rado bi ovo probao sa njim da mu stavim neko staklo a sa druge strane parce mesa ko lud bi poso : :: :: Pozdrav : :: _____________ :: :: MSI 3850 256dd3 O :: AMD Athlon 5200 :: Biostar nf520 a2 t :: 2gb 800mhz Transcen :: Hitachi 320g :: Chieftec CFT 750 :: LG L222WS 22 :: :: :: :: :: ma idi bre ja mislio nesto korisno..kad ono dzukela: :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: ::
Kako ti ovo zvuci..92 cm u grebenu,preko 95 KG-a...Zver od psa.Umiljat a opasan prema drugim ljudima koji su negativni.Decu voli,male pse ne voli..Ni jedan pas nema toliku fizikcu snagu da se meri sa njim..U opticaju su bili sledeci psi : Nemacki ovcar,Doberman,Rotvailer,Sarplaninac,Staford,Pitbul,Nemacka doga,Bordoska doga i mnogi drugi... Za ne poverovati..A izgleda kao neki blento a ustvari je jako brz i snazan pas..
:: Meni se svidja jedan beethoven ogroman ne moze da se pomeri rado bi imao jednog ali cale oce samo vucijake : :: :: Pozdrav : :: _____________ :: :: MSI 3850 256dd3 O :: AMD Athlon 5200 :: Biostar nf520 a2 t :: 2gb 800mhz Transcen :: Hitachi 320g :: Chieftec CFT 750 :: LG L222WS 22 :: :: :: ::
:: Kako ti ovo zvuci..92 cm u grebenu,preko 95 KG-a...Zver od psa.Umiljat a opasan prema drugim ljudima koji su negativni.Decu voli,male pse ne voli..Ni jedan pas nema toliku fizikcu snagu da se meri sa njim..U opticaju su bili sledeci psi :: Nemacki ovcar,Doberman,Rotvailer,Sarplaninac,Staford,Pitbul,Nemacka doga,Bordoska doga i mnogi drugi.. :: Za ne poverovati..A izgleda kao neki blento a ustvari je jako brz i snazan pas. :: :: :: Frames per second Gameplay :: http://img29.imageshack.us/img29/7533/framepersecond.png :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Meni se svidja jedan beethoven ogroman ne moze da se pomeri rado bi imao jednog ali cale oce samo vucijake : :: :: :: :: Pozdrav : :: :: _____________ :: :: :: :: MSI 3850 256dd3 O :: :: AMD Athlon 5200 :: :: Biostar nf520 a2 t :: :: 2gb 800mhz Transcen :: :: Hitachi 320g :: :: Chieftec CFT 750 :: :: LG L222WS 22 :: :: :: :: :: :: :: ::
Na zalost imao..Umro je nesretnim slucajem zbog nestrucnosti veterinara..Tad mi je malo falilo da zadavim zenu koja sebe zove veterinarkom sa dugim noktima i stiklama i debelim slojem pudera na licu nije smela psu da pridje na dva metra vec je asisitirala i govorila nekom segrtu sta ce da radi i sto je najgore dala zdravom psu pogresnu inekciju koji mi je umro na pola puta od veterinarske stanice do kuce! U zivotu nisam sreo pametnije stvorenje niti lepseg psa!A kupio sam ga isto tako sto sam pratio film Bethoven,,Kostao je 500 Eur!
:: Imas ga? Auu moram da ubedim cala da mi ga kupi. Kolko si ga platio ako sme da se zna :: :: Pozdrav : :: _____________ :: :: MSI 3850 256dd3 O :: AMD Athlon 5200 :: Biostar nf520 a2 t :: 2gb 800mhz Transcen :: Hitachi 320g :: Chieftec CFT 750 :: LG L222WS 22 :: :: :: :: :: Kako ti ovo zvuci..92 cm u grebenu,preko 95 KG-a...Zver od psa.Umiljat a opasan prema drugim ljudima koji su negativni.Decu voli,male pse ne voli..Ni jedan pas nema toliku fizikcu snagu da se meri sa njim..U opticaju su bili sledeci psi :: :: Nemacki ovcar,Doberman,Rotvailer,Sarplaninac,Staford,Pitbul,Nemacka doga,Bordoska doga i mnogi drugi.. :: :: Za ne poverovati..A izgleda kao neki blento a ustvari je jako brz i snazan pas. :: :: :: :: :: :: Frames per second Gameplay :: :: http://img29.imageshack.us/img29/7533/framepersecond.png :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Meni se svidja jedan beethoven ogroman ne moze da se pomeri rado bi imao jednog ali cale oce samo vucijake : :: :: :: :: :: :: Pozdrav : :: :: :: _____________ :: :: :: :: :: :: MSI 3850 256dd3 O :: :: :: AMD Athlon 5200 :: :: :: Biostar nf520 a2 t :: :: :: 2gb 800mhz Transcen :: :: :: Hitachi 320g :: :: :: Chieftec CFT 750 :: :: :: LG L222WS 22 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
To jest, dok pekinezer lize, vise mu to dodje nekakvo razmazivanje po ekranu. Kada ugasim tab u okviru kojega se nalazilo psetance, ekran cist da cistiji biti ne moze. Medjutim, nisam nigde video link za `donate` (da udelimo za kakvu koskicu ili biskvite, da kuca ne dobije proliv od lizanja na prazan stomak...).
Nije to kuce to je pasce :). A kako je najbolje cistiti monitor kofa vode malo ga osusis i to je to :), a inace kazu magicna krpa sa malo vode, veoma malo i to je to, mada moze i bez vode :).
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.