kupio sam novi TFT samsung 740n. instalirao sam i drajvere za monitor i najnovije drajvere za graficku gf mx440. ali... :D treperi mi monitor na svakoj frekvenciji (od 60 do 75 HZ). probao sam vecinu modula na grafickoj od 32bitnih sa svim frekvencijama i rezulucijama ali ne vredi. da li neko moze da mi preporuci graficku za ovaj monitor??? mnogo Vam hvala :)))
Nisam siguran da ti je graficka slaba pa da zbog toga treperi.(iako je graficka istorija) NESTO TI JE ZEZNUO TAJ NOVI DRAJVER VRATI DR. KOJI JE RADIO RANIJE I MUKAMA JE KRAJ! Svaki monitor mora raditi bez problema i na integrisanim grafikama RAZLIKA MOZE BITI SAMO U KVALITETU PRIKAZA. Probaj monitor na nekoj drugoj konfiguraciji da se uveris da je on ispravan. Inace ako menjas graficku (zavisi koliko love odvajas) biraj model sa dobrim digitalnim izlazom!
Izvuci kabl iz TV izlaza ako si ga uopste povezao, zna da zeza kablovska ako nije dobro uzemljena. Proveri i uzemljenje u celoj kuci da li ti je dobro, odnosno na produznom kablu na koji si zakacio monitor.
:: kupio sam novi TFT samsung 740n. instalirao sam i drajvere za monitor i najnovije drajvere za graficku gf mx440. ali... :D treperi mi monitor na svakoj frekvenciji (od 60 do 75 HZ). probao sam vecinu modula na grafickoj od 32bitnih sa svim frekvencijama i rezulucijama ali ne vredi :: da li neko moze da mi preporuci graficku za ovaj monitor?? :: mnogo Vam hvala :))
Taj monitor je napravljen da radi na 1280x1024 rezoluciji, da li stavio na tu rezoluciju?
Ma reklamiraj, nista te ne kosta... Ja imam taj i dosta sam zadovoljan. Jedina mana je sto kod tamnijih scena sa leve strane kao da je ugao vidljivosti nula!!! Kao da su paneli defektni ali... Mrtva trka, mrzi me da se zalim. Reklamiraj. Odnesi kuciste i tft i trazi da ti podese drajvere jer u principu to im je duznost uz prodat proizvod. Cak i da ti donesu.. Pozz
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647264. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.