Treba sestriću za igrice, ali ne znam koja mu je konfiguracija. Znam da je neka AMD sredina pa nije važno da bude full HD. Isto, nisam siguran da ima digitalni izlaz na grafičkoj, ali ako moze za te pare i dig.izlaz - juhu! Hvala unapred.
Koliko je on udaljen od mesta gde treba da stoji monitor? Pazi, ako je to isuvise blizu, npr 1m preporucujem ti da uzmes 19`... Ako ako je udaljen preko 2m slobodno uzmi 22`... Pogledaj BENQ G2220HDA (120e) i Samsu 2233SN (130e)...
Za te pare, može da se izvuče 22` analogni monitor. Aceri kao najjeftiniji, Benkjurioni itd. Ali vidi i ViewSonic, možda i nije mnogo skuplji. Možda i ŠmugŠmug, ljudi ih baš vole, samo pazi gde uzimaš i po kakvoj garanciji.... ima vrlo nehumanih ponuda za mrtve pixele i subpixele, baš za Samsung. Win čini mi se, sam daje 0 mrtvih prvih 3 meseca, tako da je to prihvatljivo.... to ti je.
Ja sam protiv velikih monitora, tj ipak treba uzeti u obzir sve. Ja bih ti preporucio lepo da ti njemu uzmesh neki 17` 4:3 monitor nov, ako ih ima negde, ako ne, onda obican 19` wide... Ja imam 19` 4:3 i nalazi mi se na rastojanju od oko 2m i dok igram igrice ne mogu da pratim celu sliku, tj uglavnom gledam u centar ekrana... ali tvoj izbor, ti kupujes.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.