to je stvarno dobra i kvalitetna kartica, i sto je najbitnije, hladna je, imao sam je, bio sam prezadovoljan, to je malo pojacana verzija, znaci jaca je od GT..
Mislim da gresis,ova GSO je oslabljena verzija GT.
The Way It`s Meant To Be Played
:: to je stvarno dobra i kvalitetna kartica, i sto je najbitnije, hladna je, imao sam je, bio sam prezadovoljan, to je malo pojacana verzija, znaci jaca je od GT. :: :: ::
znaci nisi mogao da odolis, uf, kako sam se zeznuo, zaboravio sam da me samo cekas za Gainward-a na zicer al` neka. Nego, kad ce bre one slike sto si mi obecao?
@eseses au, jeste, ova nema ni 512mb rama, nisam ni primetio
Znachi OK je uzeti za neki kraci period..? Ja sada imam 7600GS GLH DD3 (clock na 525/1500mem) al bi da menjam malo..pa cu chim imam pare uzeti neku jachu... Ovu GSO bi uzeo za PRVU POMOC neko vreme . ) P.S.A i ne igram igre u velikim rezolucijama :D
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.