ovako samsung 2232bw malo riknuo.. nije skoroz ali otislo mu nesto vezano za nijanse boja.. ovako kad naprimer u igri pravim nagle promene ili ako stojim pored baklje neke vide se siluete neke tj kao da imam 256 color grafu ! isto tako i na filmovima se desava. Sad Vas pitam kakva je procedura. Monitor placen 24k din pre 1.3 godine
Ako imaš garantni list i neki fiskalni račun - pravac servis!
10.01.2010. 22:48
status: user broj poruka: 4228
Meni su u ERC-u do nedavno popravljali monitore koji su u garantnom roku bez ikakvih dokumenata. Zatim su se nešto prestrojili i ako nemaš dokumentaciju - nema popravke za dž!
Ne znam kako je kod drugih uvoznika, ne znam da li ih samo oni uvoze.
da je do panela .....elektroliti neki zezaju pa je losa filtracija ili elektronika u koju bodes kabl od monitora posto ih ima dve .... za sada kod nas u servisu mahom su te male elektronikice crkavale ali to se menja ...xerujem da ce ti to brzo zavrsiti ... pozzz Terminator
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.