Leadtek WinFast DTV2000 H plus je počeo da mi pravi problem koji pre reinstalacije OS nije postojao. Naime, ton postoji ali postoje neka seckanja, šumovi, krckanja, vibracije u glasu koji nekad i nestanu. Probao sam sa promenom renderinga i dalje je isto i sa VMR i VMR9 i EVR, mada kada uradim promenu i pritisnem apply nekad i nestane ali se po ponovnom uključivanju TV sve opet bude isto. PVR2 je 2.0.328. Audio drajver je takođe najnoviji, W7 ga prijavljuje kao up to date.
Ne znam šta još može da se proveri i promeni da bi se normalizovao ton?
Obrzirom da je Leadtek od skora smislio da ubaci neki svoj (ArcSoft) MPEG-2 codec, probaj da potpuno ukloniš PVR2 (možeš eventualno da exportuješ listu skeniranih i sređenih kanala), i onda probaj ponovo capture kad instaliraš svež.
Da li su ti šumovi samo sa tjunera ili i ako radiš composite / svideo capture i zvuk kroz line in zvučne kartice ? Ako nisi ni probao, probaj, odgovor na to pitanje može da bude korsitan.
`Bem li ga, deinstalirao sam PVR2 i sve vezano za TV karticu i ponovo instalirao i učinilo se kao da je sve OK a onda u jednom podizanju ponovo isto - krckanje i šuštanje. Onda posle opet ništa. Sad mi se pri podizanju TV-a obavezno automatski mutiraju zvučnici. To mi se dešavalo i pre prethodne deinstalacije pa pri prošloj nije a sad evo ga opet. Nisam probao sa S-videa, puni mi se baterija od kamere pa ću i to onda da pokušam.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.