Zbog tog celerona ja tu nebi stavljao nista jace od ati 9250 128/128.Cena im je mizerija.Kada bi tu bio pun petium i makar na 2.4ghz+,onda cika Baxov predlog.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Treba mi AGP graficka... a imam racunar :: Intel(R) Celeron (R) 2.0GHz :: S3 ProSavage DD :: DDR 512M :: HDD 250 G :: :: Posto se ne razumem puno u graficke ... molim vas da mi predlozite neke :: koje bi lepo radile na ovom racunaru ... :: Hvala unapred!!!!
hvala .... ali da li mogu da uzmem neku jacu kartu ...mislim da ima bar 512MB...i da radi na 128bit ???? moze li tako nesto???
:: :: Zbog tog celerona ja tu nebi stavljao nista jace od ati 9250 128/128.Cena im je mizerija.Kada bi tu bio pun petium i makar na 2.4ghz+,onda cika Baxov predlog :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Treba mi AGP graficka... a imam racunar :: :: Intel(R) Celeron (R) 2.0GHz :: :: S3 ProSavage DD :: :: DDR 512M :: :: HDD 250 G :: :: :: :: Posto se ne razumem puno u graficke ... molim vas da mi predlozite neke :: :: koje bi lepo radile na ovom racunaru ... :: :: Hvala unapred!!!!
:: :: To je 128-bitna kartica, i samo se može polovna naći. Ako ne pronađeš nju, može i neki 9600 Pro / XT :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala puno... :) a znas li mozda gde ima da se naruci online.. i je li ona 64bit..128bit ???
Kao sto sam ti rekao,za jacu agp karticu trebas da izdvojis malo vise para(ne znam koliko ti se to isplati s obziraom na ostatak compa),a taj celeron sto imas nece moci da izvuce max iz nje,zato sto je spor i osakacen mu je l2.Najjace sto mozes da stavis(i sto ima efekta/smisla)je kao sto @bax kaze Ati 9600,ona ti je 128bit-na i nije uopste losa za malo starije igrice.Gledaj i da promenis cpu.Sada se moze naci 2.6ghz pun pentium za 15-e.Pomenute grafike trazi na limundo-u,ili na oglasima pcb-a.
:: hvala .... ali da li mogu da uzmem neku jacu kartu ...mislim da ima bar 512MB...i da radi na 128bit ???? moze li tako nesto?? :: :: :: :: :: :: Zbog tog celerona ja tu nebi stavljao nista jace od ati 9250 128/128.Cena im je mizerija.Kada bi tu bio pun petium i makar na 2.4ghz+,onda cika Baxov predlog :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: Treba mi AGP graficka... a imam racunar :: :: :: Intel(R) Celeron (R) 2.0GHz :: :: :: S3 ProSavage DD :: :: :: DDR 512M :: :: :: HDD 250 G :: :: :: :: :: :: Posto se ne razumem puno u graficke ... molim vas da mi predlozite neke :: :: :: koje bi lepo radile na ovom racunaru ... :: :: :: Hvala unapred!!!!
brate hvala puno... pa kupicu i procesor onda kad je tako jeftin... `CODEUS`: MB SocketA KT400,ASUS A7V8X-MX to su starije komponente posto je komp kupljen davno...
:: Kao sto sam ti rekao,za jacu agp karticu trebas da izdvojis malo vise para(ne znam koliko ti se to isplati s obziraom na ostatak compa),a taj celeron sto imas nece moci da izvuce max iz nje,zato sto je spor i osakacen mu je l2.Najjace sto mozes da stavis(i sto ima efekta/smisla)je kao sto @bax kaze Ati 9600,ona ti je 128bit-na i nije uopste losa za malo starije igrice.Gledaj i da promenis cpu.Sada se moze naci 2.6ghz pun pentium za 15-e.Pomenute grafike trazi na limundo-u,ili na oglasima pcb-a :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: hvala .... ali da li mogu da uzmem neku jacu kartu ...mislim da ima bar 512MB...i da radi na 128bit ???? moze li tako nesto?? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Zbog tog celerona ja tu nebi stavljao nista jace od ati 9250 128/128.Cena im je mizerija.Kada bi tu bio pun petium i makar na 2.4ghz+,onda cika Baxov predlog :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: Treba mi AGP graficka... a imam racunar :: :: :: :: Intel(R) Celeron (R) 2.0GHz :: :: :: :: S3 ProSavage DD :: :: :: :: DDR 512M :: :: :: :: HDD 250 G :: :: :: :: :: :: :: :: Posto se ne razumem puno u graficke ... molim vas da mi predlozite neke :: :: :: :: koje bi lepo radile na ovom racunaru ... :: :: :: :: Hvala unapred!!!!
Nemoguce,nesto si pobrkao,ako je to ta ploca,onda je socket A.Tu nikako ne moze biti taj celeron so..478(sto je jos bolje)Skini lepo cpu-z,pa nam napisi sta tacno imas unutra.Tebi bi tu lepo legao neki barton 2600+...Daj nam screenshoot cpuz-a.Obavezno,da ne kupujes krivi procesor.
:: brate hvala puno... pa kupicu i procesor onda kad je tako jeftin.. :: `CODEUS`: MB SocketA KT400,ASUS A7V8X-MX to su starije komponente posto je komp kupljen davno... :: :: :: Kao sto sam ti rekao,za jacu agp karticu trebas da izdvojis malo vise para(ne znam koliko ti se to isplati s obziraom na ostatak compa),a taj celeron sto imas nece moci da izvuce max iz nje,zato sto je spor i osakacen mu je l2.Najjace sto mozes da stavis(i sto ima efekta/smisla)je kao sto @bax kaze Ati 9600,ona ti je 128bit-na i nije uopste losa za malo starije igrice.Gledaj i da promenis cpu.Sada se moze naci 2.6ghz pun pentium za 15-e.Pomenute grafike trazi na limundo-u,ili na oglasima pcb-a :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: hvala .... ali da li mogu da uzmem neku jacu kartu ...mislim da ima bar 512MB...i da radi na 128bit ???? moze li tako nesto?? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Zbog tog celerona ja tu nebi stavljao nista jace od ati 9250 128/128.Cena im je mizerija.Kada bi tu bio pun petium i makar na 2.4ghz+,onda cika Baxov predlog :: :: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: :: :: Treba mi AGP graficka... a imam racunar :: :: :: :: :: Intel(R) Celeron (R) 2.0GHz :: :: :: :: :: S3 ProSavage DD :: :: :: :: :: DDR 512M :: :: :: :: :: HDD 250 G :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Posto se ne razumem puno u graficke ... molim vas da mi predlozite neke :: :: :: :: :: koje bi lepo radile na ovom racunaru ... :: :: :: :: :: Hvala unapred!!!!
brate skinuo sam ovaj program i pokazao je sve ..nzn. kako da screenshoot-ujem ?!? sorry
:: Nemoguce,nesto si pobrkao,ako je to ta ploca,onda je socket A.Tu nikako ne moze biti taj celeron so..478(sto je jos bolje)Skini lepo cpu-z,pa nam napisi sta tacno imas unutra.Tebi bi tu lepo legao neki barton 2600+...Daj nam screenshoot cpuz-a.Obavezno,da ne kupujes krivi procesor :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: brate hvala puno... pa kupicu i procesor onda kad je tako jeftin.. :: :: `CODEUS`: MB SocketA KT400,ASUS A7V8X-MX to su starije komponente posto je komp kupljen davno... :: :: :: :: :: Kao sto sam ti rekao,za jacu agp karticu trebas da izdvojis malo vise para(ne znam koliko ti se to isplati s obziraom na ostatak compa),a taj celeron sto imas nece moci da izvuce max iz nje,zato sto je spor i osakacen mu je l2.Najjace sto mozes da stavis(i sto ima efekta/smisla)je kao sto @bax kaze Ati 9600,ona ti je 128bit-na i nije uopste losa za malo starije igrice.Gledaj i da promenis cpu.Sada se moze naci 2.6ghz pun pentium za 15-e.Pomenute grafike trazi na limundo-u,ili na oglasima pcb-a :: :: :: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: hvala .... ali da li mogu da uzmem neku jacu kartu ...mislim da ima bar 512MB...i da radi na 128bit ???? moze li tako nesto?? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Zbog tog celerona ja tu nebi stavljao nista jace od ati 9250 128/128.Cena im je mizerija.Kada bi tu bio pun petium i makar na 2.4ghz+,onda cika Baxov predlog :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Treba mi AGP graficka... a imam racunar :: :: :: :: :: :: Intel(R) Celeron (R) 2.0GHz :: :: :: :: :: :: S3 ProSavage DD :: :: :: :: :: :: DDR 512M :: :: :: :: :: :: HDD 250 G :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Posto se ne razumem puno u graficke ... molim vas da mi predlozite neke :: :: :: :: :: :: koje bi lepo radile na ovom racunaru ... :: :: :: :: :: :: Hvala unapred!!!!
@codeus ti je preporucio socket 939.Znaci treba ti ploca i cpu za nju.Nikako ne mozes da iskombinujes taj procesor,sa 939 socketom.Podaj nam informaciju iz cpuz-a.A ako hoces da ti preporucimo nesto bolje,samo reci s kolikom sumom novca raspolazes.
:: samo malo ...mislis na amd x2 939 ??? ako sam te shvatio trebam da uzmem ovaj procesor i da ga iskombinujem sa nekom grafickom ?!? :) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: a-ha ... socketA i intel ... nekupuj nista .. skupi pare pa uzmi neso novije ili neku polovnu 939-ku
PrintScreen taster, pa udjes recimo u Paint i to Paste-ujes i snimis kao slika.jpg i uploadujes na neki server, a nama ovde stavis link ka toj slici! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: PrintScreen taster, pa udjes recimo u Paint i to Paste-ujes i snimis kao slika.jpg i uploadujes na neki server, a nama ovde stavis link ka toj slici :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
:: Ako ti je to komlikovano,jednostavno prepisi naziv cpu-a i ploce.Evo ovo :: :: http://img215.imageshack.us/img215/3237/42684820.jp :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: PrintScreen taster, pa udjes recimo u Paint i to Paste-ujes i snimis kao slika.jpg i uploadujes na neki server, a nama ovde stavis link ka toj slici :: :: *************************************************************************************** :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: ::
:: Gde mogu da uploadujem slike.... ? :: :: :: Ako ti je to komlikovano,jednostavno prepisi naziv cpu-a i ploce.Evo ovo :: :: :: :: http://img215.imageshack.us/img215/3237/42684820.jp :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: PrintScreen taster, pa udjes recimo u Paint i to Paste-ujes i snimis kao slika.jpg i uploadujes na neki server, a nama ovde stavis link ka toj slici :: :: :: *************************************************************************************** :: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: :: :: ::
:: Gde mogu da uploadujem slike.... ? :: :: :: Ako ti je to komlikovano,jednostavno prepisi naziv cpu-a i ploce.Evo ovo :: :: :: :: http://img215.imageshack.us/img215/3237/42684820.jp :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: PrintScreen taster, pa udjes recimo u Paint i to Paste-ujes i snimis kao slika.jpg i uploadujes na neki server, a nama ovde stavis link ka toj slici :: :: :: *************************************************************************************** :: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: :: :: ::
Hahahhah e sad si mi objasnio ..jbg sta ces puko sam.. izvini ... :( .) evo cim uploadujem stavicu link ...
:: Hehehe,nisi bas skontao:)) :: :: Evo :: :: http://img215.imageshack.us Ides na browse ka fotki,a posle nam kopiras direct lin :: :: Ili u google upisi image upload,ima ih 100 :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Gde mogu da uploadujem slike.... ? :: :: :: :: :: Ako ti je to komlikovano,jednostavno prepisi naziv cpu-a i ploce.Evo ovo :: :: :: :: :: :: http://img215.imageshack.us/img215/3237/42684820.jp :: :: :: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: PrintScreen taster, pa udjes recimo u Paint i to Paste-ujes i snimis kao slika.jpg i uploadujes na neki server, a nama ovde stavis link ka toj slici :: :: :: :: *************************************************************************************** :: :: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.