Ovako... Imam ASUS ATI Radeon 9600XT 128DDR. Pitanje glasi : Koje graficke karte su, a da se mogu nabaviti kod nas, bolje od gore pomenute? Dal je razlika u performansama TOLIKA da bi opravdala investiciju u prevazidjeni AGP? Ili da cekam menjanje konfiguracije... I molim vas za savet koliko bi realno bilo da trazim za plocu, procesor,grafiku i memoriju ako odlucim da ih prodam (sve garancija 1 god)...
Hvala unapred
ASUS P4C800-E Intel P4 3.0GHz/800/1 1Gb (2x512 DDR433) Kingmax
Imam slicnu ( bolju ) konfiguraciju od tebe . Imao sam razne graficke kartice ( na ovoj ploci i procesoru ) pocevsi od GeForce 2 , GeForce 4 , ATI 9200SE , ATI 9200 , ATI 9600XT , ATI 9800Pro , GeForce 5900XT , GeForce 5950Ultra , GeForce 6600GT da bi na kraju kupio GeForce 6800Ultra (ASUS V9999Ultra Deluxe ) . Mogu ti reci da sam prezadovoljan ! Neki rezultati pokazuju da je bolja ATI X800XT PE i ATI X850XT PE , ali sam u praksi sa raznim prijateljima , poznanicima , servisera itd cuo da je jedino bolja graficka od moje GeForce 7800GS ( za AGP ) . Tako da ti preporucujem da jos uvek ostanes na AGP jer ti je masina jos uvek mnogo dobra ! Moja masina je :
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.