Najbolja je 8800GT, nego pazi samo da se ne greje mnogo, posto ima i tih losih modela. Po meni je bolje da uzmes neku 9600GT (55e polovna) npr ASUS Gladiator, XFX...
ako hoce da uzme polovnu,najbolje mu je 9800gt, ista stvar kao i 8800gt samo bolje hladjenje (od referentnih)
:: Najbolja je 8800GT, nego pazi samo da se ne greje mnogo, posto ima i tih losih modela. Po meni je bolje da uzmes neku 9600GT (55e polovna) npr ASUS Gladiator, XFX.. :: :: ::
Veoma blizu 9600GT negde cak i ista! Ali pazi da je nadjes... ja sam zabo poslednju iz Win Wina i radi za svih 5000 dinara sa tri godine garancije... ovih dana ce mi trebati jos jedna pa sam narucio rekli bice posle Bozica!
Nova košta ~6000 a nekih 5% je slabija od 8800 nvidije (poredio sam na istoj mašini sa gainward 8800gt) . Imaš model sa zalmanovim hladnjakom. Kartica je mali potrošač, hladna ko špricer i radi za sve pare.
imam ja GA HD4670 1GB DDR3 nije losa ali 8800GT ima 256 BITA kakvih 5% mozda 55% a da je hladna ko spricer to jeste i ima zalman-a tihog...... a ako ima frontiera moze samo da kupi dodatak 6-pinski i to da mu zauzma dva molexa laq noc (. frontier - limenka
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.