Pozdrav ljudi... Mojoj muci i dilemi je kraj,kupio sam monitor..ViewSonic VX2433wm http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/x-series/vx2433wm.htm Prvo sam hteo da kupim LG W2453TQ-PF ili Samsung P2470H,pisao sam vec o toj dilemi.Ni jedan od ova dva nisam mogao da nadjem u bar 10 prodavnica,pa sam kupio ovaj.... Sad o monitoru malo...:) Monitor je fantastican!Sama zavrsnica monitora je odlicna,klavir crna plastika.Ja sam mislio sam da ce biti sav klimav i skripav,ali bas naprotiv,sav je profi!Povezao sam ga preko DVI i slika je bruka,odziv slike je 2 ms sto se i te kako vidi u odnosu na moj prosli LG W2234S,u npr Crysis-u,jos samo da probam kakva je slika preko HDMI.Probijanja ima naravno,ali nesto mizerno u gornjem delu,sto je opet nista u odnosu na prosli LG. Najbitnije-GARANCIJA je 3 godina i ako se u tom periodu pojavi ijedan mrtav pixel dobijam novi monitor,bar su mi tako rekli u radnji :) Svima koji kupuju monitor 24` do nekih 24-25k toplo preporucujem ovaj,necete se pokajati.... http://img692.imageshack.us/img692/9282/konacno.png
da si uzeo bolje nebi valjalo :)... vazno da si ti zadovoljan a, ja sam imao i samsungove i LG-eve LCD monitore nista me nije zadovoljilo kao BENQ E2200HD znaci mondza je objasnio !!! a i divim se tome kad neko dodje da kupi nesto od mene obavezno me i pita za monitor dali prodajem :))) nema tih para koje moze da zadovolje njegove perfonmanse po meni ! 1920x1040
ma sto se tice ViewSonic-a ja imam samo reci hvale,na nekim monitorima iz nize klase je stvarno minimalisticki dizajn,ali sto je glavno slika je ostra i boje odlicne,mnogo bolje neg recimo na samsungu ili lg,mada imam lg i prezadovoljan sam
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.