Pre 4 dana sam kupio Sapphire 5850 u V*P HOU*E za oko 21 000 din, imali su i Gigabyte za 23000 (razlika je u garanciji, GB ima 1god garancije vise :) ).
samo referentne karte,samo referentne...da.da.da eto safirov i power color model imaju cak i isti bios....
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Pa ne prave se.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Ja sam uspeo da uhvatim samo neku VTX 3D x :: :: Ali nema veze posto se valjda sve kartice prave na istom mestu...
Prodacu ti ja moju 4890 stara malo vishe od mesec dana...treba ovih dana da mi stigne 5850
:: :: a ja chekam pojeftinjenje u toku februara marta da pazarim ili 5850 ili 4890, sad jebiga da ga poskupe, pa kako cu koj moj onda da kupim!!!! :: ::
koje parice...citaj mail i nemo da je neko pipno ovu 4890 ujedam
Ajd uzdravlje
:: Prodacu ti ja moju 4890 stara malo vishe od mesec dana...treba ovih dana da mi stigne 585 :: :: :: :: :: :: a ja chekam pojeftinjenje u toku februara marta da pazarim ili 5850 ili 4890, sad jebiga da ga poskupe, pa kako cu koj moj onda da kupim!!!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.