Interesuje me dali se isplati ovaj monitor za te pare i kako se pokazao (daju 3 god.garancije),i 19"190V7FB=17582din? P.S Znam da je negde bila tema o Philips TFT-ovima ali nemogu da se smaram sa trazenjem Pozdrav
Koliko para toliko muzike. To ti je najjeftiniji monitor u klasi najlosijih TFT monitora koji se kod nas mogu naci. Pomiri se u startu sa minimum jednim mrtvim pikselom. Ako ti je potreban monitor cijem ces se dizajnu i malom gabaritu diviti i nece ti smetati ocajan kvaitet TFT panela onda je ovo pravi izbor za tebe. Da, i cena mu nije neka, znam gde se moze zavrsiti i do 1000 din jeftinije, sa 3.god garancije, pa ako si zainteresovan mail me, a ako ti se daju tih 17000 din bolje uzmi nekog Samsunga recimo 720N ili 740N manja je sansa da ti upadne neki mrtav piksel.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.