Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
WTF se dešava sa cenama grafičkih kartica ???
STRANA 1 OD 1
PhatPhuck WTF se dešava sa cenama grafičkih kartica ??? 27.12.2009. 22:36 T23234

status: user
broj poruka: 1886
STARI Radeoni 4870, i to sa svega 512MB memorije koštaju jedva 10 EUR manje nego ekvivalent-kartica najnovije generacije - 5770 1GB - koja ima i DX11, i manje troši, i VIŠE memorije???

GTX275 kartice koštaju blizu 200 EUR??? Ko će kupiti ovo, po toj ceni???

KO kupuje toliko te kartice, koje su već sada prošla generacija, pa im cene ostaju tako nepovezane sa mozgom, umesto da padaju?

Generalno - šta se dešava sa cenama grafičkih, pa ne padaju, A NEKE, KAO CENE RADEON 4870, JOŠ I RASTU - IAKO SA NJIMA NE POSTOJI PROBLEM U NEDOVOLJNOJ PROIZVODNJI???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tata02 Zemlja Srbija, sta drugo! 27.12.2009. 22:43 #175191

broj poruka: 845
http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=9008903

PhatPhuck Brate minli... 27.12.2009. 22:46 #175193

broj poruka: 1886
Tu 8800GTS G80, za 300 i kusur evra, čuvaju verovatno za neku skrivenu kameru... Kad neki lik bude naleteo da želi da je kupi, da ga snime...
Gare87 hahahahah 27.12.2009. 23:05 #175220

broj poruka: 4710

ma samo ti zajebi pakom zivota ti :)
ja kad god odem da pitam nesto onako cisto da vim ima li sta novo, i recimo pitam za grafulje, oni mi kazu imamo trenutno ovu recimo 8500 gt 8600 gt od nekih 5 6 hiljada, i imamo ovu recimo jebem li ga de je nadju za 40000(primera radi samo), ja se onako zamislim, i neznam sta da kazem, kao wtf!? i kad ocu da pitam za neku srednje klase, oni mi kazu a ne to nema vishe nikad. i jedino mi ostaje da ih zapalim, posto su uzasno retardirana firma, ali jebiga kao sto rece kolega to je srbija sta ces, gledaju samo ko ce kog da oshisha sto vise, msm 8800gts za 30000 da da, za ovoliko staru kartu, ma dacu sigurno, zato im i stoji tu nece da bacaju ljudi pare na glupost, ali uvek se nadje neko pametan ko to kupi!!!!!!!

nikolape80 re 27.12.2009. 23:07 #175224

broj poruka: 453

Hahahah...ne vredi se nervirati..
Verovatno je da su im nabavne cene bile visoke, a Ati je malo presekao i nas potrosace i Nvidiu, a i dobavljace sa serijom 5xxx,tako da cene stagniraju. Ja sam skoro uzeo 4890 sapphire, oko 17k kostala. Opusti se i kupi jeftinije,mada je moj savet sacekati koji mesec, recimo februar,kada padnu te cene.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs