Ceo dan sam skoro proveo, i dalje nemam resenje zasto nece CCC i driver da se instaliraju...
Jednostavno kad mu dam custom instalaciju, na listi stvari za instaliranje nema ni drivera, ni CCC... Probao sam sam express instalacijom, i ista stvar...
Takodje sam probao da pokrenem setup.exe u extractovanom folderu sa compatibility modom za vistu...
Ako si deinstalirao Display adapters, pusti da win sam instalira driver za grafiku, pa tek onda pokreni instalaciju ATI-jevih driver-a. Nadam se da ce ovo pomoci, pozz.
...a kad kazemo `ocistio pomocu Driver cleaner-a` mislimo na sve...
27.12.2009. 05:57
status: user broj poruka: 10999
komponente NV-a, ukljucujuci i Nforce, stereoscopic. physx itd. . Ni reinstalisanje DirectX-a ne bi bilo na odmet (nista brisati, samo pokrenuti njegov setup...).
Ovako, izbrisao sam i .NET Framework, posto nije radilo ni sa njim. Driver Cleanerom sam izbrisao sve nvidia drivere, sem Physx-a, posto sam pre par meseci kad sam ubacio kartu izbrisao Physx ali su mi onda neke igre trazile da ga instaliram iako je ATI karta unutra. Probacu da izbrisem physx pa da probam opet...
Pustio sam naravno win da instalira driver, ali ga on uopste nema.
Kao sto rece abner, i nije mi sad strasno toliko bez CCC, driver mogu da instaliram rucno bez problema, ali mislim da ce mi zatrebati CCC kad budem izbacivao sliku na HDTV...
Reinstalacija Win-a mi je poslednja opcija. Pretpostavljam da ce onda da radi sve kako treba...
Sistem je W7 x64... __________________ Scourge of PCBerza
koliko slotova imas na ploci? probaj da promenis ako imas 2.3.4 to ti je ono ko koristi nVidiu neka je proklet, posle nje nista ne radi heheheheh (SALA)
Ne verujem da je do ploce, jer sam kartu probao na dve razlicite ploce, Maximus II i Maximus III...
Fora je sto ovu trenutnu instalaciju W7 drzim odkad se pojavila - 7600, i pre 2 meseca mi je driver radio normalno. Najverovatnije me zeza neki softver... __________________ Scourge of PCBerza
:: koliko slotova imas na ploci? probaj da promenis ako imas 2.3.4 :: :: trla baba wlan :: :: `O-O`amdgeek`O-O` :: http://amdgeeks.net/overclock/92 :: :: ::
nismo se razumeli, ne kazem da je slot ili ploca neispravna nego kad ubodes u drugi iskoci baloncic i sistem trazi driver pa reko tako da vidis sta ce biti
Probacu, ali ne gine mi izgleda reinstall win-a... Toliko o `dobrim` ATI driverima...
Cisto sumnjam da je nesto do toga da li je u jednom slotu ili drugom, jer mogu bez problema da instaliram driver kroz device manager... __________________ Scourge of PCBerza
:: nismo se razumeli, ne kazem da je slot ili ploca neispravna nego kad ubodes u drugi iskoci baloncic i sistem trazi driver pa reko tako da vidis sta ce bit :: :: trla baba wlan :: :: `O-O`amdgeek`O-O` :: http://amdgeeks.net/overclock/92 :: :: ::
Isti problem sam imao sa sedmicom koja nije bila finalna.Posle instalacije win 7 ultimate final sve je leglo na mesto.Problem je bio sa net frameworkom.
Pa eto, ja u zivotu nisam imao ovakav problem sa nvidia driverima da mi je bio potreban reinstall sistema.
Nisam neko ko instalira malware, niti klikcem na reklame itd. Sistem je 24h zasticen poslednjim definicijama ESET-a i konstantno zasticen firewall-om...
Ati driveri ionako nisu poznati po pouzdanosti, a ovo samo to potvrdjuje... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Toliko o čistom operativnom sistemu. Već 20-tak puta sam na sedmici radio Nv-ATI switch bet ijednog problema, uz pomoć Driver Sweeper-a :: :: Ne verujem da ima veze sa .NET-om, on je samo za CCC neophodan, jer je u njemu programiran, tj napravljen :: :: Registry je tu zbunjen svim i svačim :: :: Format! :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.