Dečak mani se ti tih likova, idi u prodavnicu kupi originalno zapakovan monitor, plati PDV i ako si punoletan na sledećim izborima glasaj za Predsednika.
Isto takođe mani se i tog cnet-a šta god, evo ti pravi test tih novih P i XL
Monitor je originalno zapakovan, sa fiskalnim racunom i garancijom...nisam decak bas, imam 24god...nije nikakva prevara to mi je ortak i ima kombinaciju o kojoj ovde vishe ne bi pisao...moje pitanje se odnosilo na to da li je ok monitor za 250e
:: :: Dečak mani se ti tih likova, idi u prodavnicu kupi originalno zapakovan monitor, plati PDV i ako si punoletan na sledećim izborima glasaj za Predsednika :: :: Isto takođe mani se i tog cnet-a šta god, evo ti pravi test tih novih P i X :: :: http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/samsung-touchofcolor2.htm :: :: Shvatićeš da taj XL nije ništa posebno...ispade da je serija 50 još i najbolja.
Nema potrebe da se primas(objasnjavas),vecina likova ovde uzima robu isod ruke,samo mi nije jasno sto se to krije.
Dok sam radio sa komponetama gledao sam da sve sto mogu tako uzmem. Primera radi sada sam uzeo patike koje kostaju 10k,a platio sam ih oko 6k.Na foru popusta za svoje radnike-vp cene itd... A ista caka je sa komponentama,dil sa uvoznicima,vp cene,bez marze...
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.