Samsung T220. Posedujem Samsung T260HD na kome je slika perverzija, tako da ne sumnjam da je T220 mnogo losiji... O dizajnu nema polemike... __________________ Scourge of PCBerza
T220 ZaBoRaVi, nema ga više, tražio sam ga u poslednja dva tri dana i ništa, EOL. Ustvari našao sam jedan ali je stajao u izlogu par meseci i sav je musav i prepipan i nisam hteo da ga kupim.
Nema ga i nije nikakav problem pošto je nova P serija jednostavno bolja. Evo ga i tebi link sa testom
Cela serija osim 20-o inčnih je Full HD, 1920X1080, možda je mnogo za 22 inča ali je extra na 24 i 27. Postoje i modeli sa H u oznaci, znači imaju HDMI ulaz ali nemaju funkciju TV-a. To je dobra fora koju nemaju T modeli...sviđa mi se kako su razmišljali. U T seriji ubrzanje prikaza imaju samo T190, T200 i T220. T240 i T260 su bez ubrzanja i imaju odziv negde oko 13 milisekundi. U seriji P svi modeli imaju to ubrzanje...i ovo je dobra fora.
Ako imaš računar koji će u igrama lepo da radi u ipak visokih 1920X1080 onda jednostavno biraj koja ti veličina odgovara. P2270H, P2370H, P2470H ali teško za toliko para, moraš još malo da dodaš.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.