gledam gomilu konfiguracija i tučem glavu... Pitanje jedno,koju graficku bi mi od ovih preporulcili za igrice? GeForce 9800GT 512MB GDDR3 NVIDIA GF-9500GT 1GB GeForce 9500GT 1 GB DDR2
Čovek je jasno tražio izbor između 3 nvidija kartice ZBOG POZNATIH PROBLEMA SA DRAJVERIMA I NEKOMPATIBILNOŠĆU sa windowsom. Uzmi naskuplju koju možeš da si priuštiš. Sve tri su zastarele ionako.
Burazer i dalje igra GTA4 i COD MW2 na 9800GT, i ne zali se... Ide jako lepo... GTA mozda malo manji detalji za senke, ali rezolucija na 1680x1050 i sve ostalo full.
Call of duty tera sve na max, i ima preko 40-50fps. COD bas nije zahtevan... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: :: da li bi ta 9800 GT podrzala nove igre tipa GTA i CoD6?
Evo i moja papigica koja je pored monitora i PCB-a je zapamtila da je najbolja kupovina za neku osrednju sumu novca 4850 karta(kaze papigica da to nije gForce,ako joj verovati:))
Pa uvek mozes da uzmes drugo i da se otarasis tog starog. Nije komplikovan proces zamene, mozes to i sam da uradis. Najverovatnije imas 2 kabla koja idu na maticnu plocu, a ostali idu u HDD, DVD drive i graficku. Samo ga odsrafis i poskidas kablove.
Menjanje napajanja je komplikovan proces koliko i menjanje DVD drive-a... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: :: hvala vam svima,imam samo jos jwdno pitanje,poszo uzimam gotov komp a napajanje je samo 400w da li moguce uzeti neko dodatno ili kako to vec ide...
al je 9800gt metuzalem medju njima ja bi isao na 4850 jer je najjaca od tih,a ne zato sto volim ATI a 9500gt bi zaobisao u najsirem luku @GameMaster 4850 da radi na `bilo` kojem kinezu,nece da bidne,ima da ga posrce ko dete sokic:) a 4770 trosi ko ojavca sveca tako da ceraj IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
da li si procitao sta sam ja napisao ja jesam ATI fan ali je i 4850 jaca od 9800gt prvo shvati sta sam teo napisati,pa onda prozivaj.... ja bar nemam tako glup potpis,gde se odma shvata o kome se radi
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: I sad mi reci da nisi ATI fan :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ja bi isao na 4850 jer je najjaca od tih,a ne zato sto volim ATI
Sta je tebi?Jesi li ti shvatio da je ovo sala?Ako nisi,ja nemam sta da pricam ovde sa tobom. Covek ne moze ni da se nasali.
The Way It`s Meant To Be Played
:: da li si procitao sta sam ja napisao :: ja jesam ATI fan ali je i 4850 jaca od 9800g :: prvo shvati sta sam teo napisati,pa onda prozivaj... :: ja bar nemam tako glup potpis,gde se odma shvata o kome se rad :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: I sad mi reci da nisi ATI fan :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ja bi isao na 4850 jer je najjaca od tih,a ne zato sto volim ATI
:: Sta je tebi?Jesi li ti shvatio da je ovo sala?Ako nisi,ja nemam sta da pricam ovde sa tobom :: Covek ne moze ni da se nasali :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: da li si procitao sta sam ja napisao :: :: ja jesam ATI fan ali je i 4850 jaca od 9800g :: :: prvo shvati sta sam teo napisati,pa onda prozivaj... :: :: ja bar nemam tako glup potpis,gde se odma shvata o kome se rad :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: I sad mi reci da nisi ATI fan :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ja bi isao na 4850 jer je najjaca od tih,a ne zato sto volim ATI
:: Idi bre a gde je smajli :: no frks... :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: Sta je tebi?Jesi li ti shvatio da je ovo sala?Ako nisi,ja nemam sta da pricam ovde sa tobom :: :: Covek ne moze ni da se nasali :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: da li si procitao sta sam ja napisao :: :: :: ja jesam ATI fan ali je i 4850 jaca od 9800g :: :: :: prvo shvati sta sam teo napisati,pa onda prozivaj... :: :: :: ja bar nemam tako glup potpis,gde se odma shvata o kome se rad :: :: :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: :: :: I sad mi reci da nisi ATI fan :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: ja bi isao na 4850 jer je najjaca od tih,a ne zato sto volim ATI
:: Mislio sam da je ovaj bio dovoljan: :: :: Pozdrav :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Idi bre a gde je smajli :: :: no frks... :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: Sta je tebi?Jesi li ti shvatio da je ovo sala?Ako nisi,ja nemam sta da pricam ovde sa tobom :: :: :: Covek ne moze ni da se nasali :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: da li si procitao sta sam ja napisao :: :: :: :: ja jesam ATI fan ali je i 4850 jaca od 9800g :: :: :: :: prvo shvati sta sam teo napisati,pa onda prozivaj... :: :: :: :: ja bar nemam tako glup potpis,gde se odma shvata o kome se rad :: :: :: :: :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: :: :: :: :: I sad mi reci da nisi ATI fan :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ja bi isao na 4850 jer je najjaca od tih,a ne zato sto volim ATI
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.