opet po meni to je skoro pa novo,i ja bih sigurno trazio 240 evra ,vidi kako bude islo,na kraju spustaj cenu do tih 200evra,ispod toga bi bilo zaista malo ,mada i tih 200 evra je malo,al ajde
Mozda zato sto mu je vidno polje kao kod kalkulatora. Dali bi ti sada dao 240€ za 17-to-incni monitor????
Ma ne touchscrean vec da ga mislima pomeram pa nebi dao toliko za njega.
200€ i da pevas
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: opet po meni to je skoro pa novo,i ja bih sigurno trazio 240 evra ,vidi kako bude islo,na kraju spustaj cenu do tih 200evra,ispod toga bi bilo zaista malo ,mada i tih 200 evra je malo,al ajd :: :: nego zasto ga prodajes,to je super monitor :: ::
Vredi onoliko koliko ti neko da. Lično bih ga okačio na oglas za 280€ i ako ne žuriš i ne dobiješ tu cenu spuštaj po 10€ svaka 2-3 dana dok ga neko ne kupi. Ipak to nije standardna komponenta ko hard ili memorija pa da se zna tačna cifra za koju može da se zalivadi...
17 inca je odlicna velicina, za strategije i dotu 24 inca je overkill ne mozes da se snadjes dok je ovde sve kompaktno :).
Pozdrav!
:: Mozda zato sto mu je vidno polje kao kod kalkulatora :: Dali bi ti sada dao 240€ za 17-to-incni monitor??? :: :: Ma ne touchscrean vec da ga mislima pomeram pa nebi dao toliko za njega :: :: :: 200€ i da pevas :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: opet po meni to je skoro pa novo,i ja bih sigurno trazio 240 evra ,vidi kako bude islo,na kraju spustaj cenu do tih 200evra,ispod toga bi bilo zaista malo ,mada i tih 200 evra je malo,al ajd :: :: :: :: nego zasto ga prodajes,to je super monitor :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.