Privremeno sam na ATI 2400Pro, W7 x64. Fora je sto CCC nece da se instalira ma sta god radio. Driver sweeper sam odradio, skinuo poslednje drivere i hotfix driver, skinuo posebno CCC, ali nikako da se instalira. Cak nije hteo da mi instalira ni driver vec sam kroz device manager morao rucno da ga instaliram.
Saznao sam negde na netu da problem pravi Microsoft Visual C++, i fora je sto imam instalirano preko 10 nekih patcheva itd vezano za tu stvar.
Na win XP-u je potreban .NET framework da bi CCC mogao da se instalira. Nisamm koristio win 7 tako da ne znam da li je .NET framework ukljucen tj. instaliran prilikom instalacie sedmice.
Selektovao sam na AMD sajtu bas 2400pro i W7 x64. Naveo me na poslednji driver koji ima i na guru3d-u...
Kad god pokrenem instalaciju paketa sa driverima i CCC panelom, tokom instalacije mi ne nudi ni driver ni CCC, vec gomilu sporednih stvari kao Hydravision, Install manager, HDMI audio driver itd... __________________ Scourge of PCBerza
nemam pojma sto nece, mozda te je nesto tresnulo, koji ti je AV? Probaj pri butu wina F8 pa idi na disable driver signing, jel ti uopste ima kakav driver tj windowsow na kompu WDDM 1.1? ako ti uopste ne radi grafika (driver) probaj sa updateom sa neta
Nova verzija installer-a za Catalyst Control Center
24.12.2009. 17:40
status: user broj poruka: 31
Verovatno je ovo problem, ATi je ubacio u nove verzije drajvera novi CCC install-er (9.11 i 9.12), tako da i drugi ljudi imaju slicne probleme, moraju rucno da instaliraju driver
Znaci verovatno je `problem` do nove verzije samog instalera, koji jos nije `upeglan`
Net Frame nema veze sa instalacijom CCC,samo je potreban za rad istog(ali posle zavrsene instalacije).
@Daum:Koleza probaj 9.9 catalyst,pa javi dali sa njim moze.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Na win XP-u je potreban .NET framework da bi CCC mogao da se instalira. Nisamm koristio win 7 tako da ne znam da li je .NET framework ukljucen tj. instaliran prilikom instalacie sedmice :: :: ::
Deinstalisi prethodni catalist ocisti sve ,restartuj komp i kreni u instalaciju novog.To se meni desilo kada sam gazio stari sa novim Catalistom.To isto mora ko stavlja na Ati openCL driver.
Vec sam radio deinstalaciju, odradio driver sweeper, i ponovo pokusao. Tokom instalacije ne nudi mi ni driver ni CCC...
Skinucu stari 9.9 ili 9.8 pa cu da probam... __________________ Scourge of PCBerza
:: Deinstalisi prethodni catalist ocisti sve ,restartuj komp i kreni u instalaciju novog.To se meni desilo kada sam gazio stari sa novim Catalistom.To isto mora ko stavlja na Ati openCL driver :: :: ::
Bedak, stavio sam oglas na bench za celu masinu, i posle 5 minuta me zove lik i dodje i uze procesor. Moram do sutra da sacekam dok nabavim memoriju za novu masinu pa cu onda da se smaram sa ovime. __________________ Scourge of PCBerza
moje misljenje ,a ovako sam morao da instalisem zadnji catalist ,je da su nesto uradili sa open CL sa tim novim driverom ,jer ne bi bio onoliki skok perfomansi u 3dmark vantage.Kad sam instalisao driver ,probam Ati avivo daje od 306 do 345 frejmova u sec za divx(25 fps je real time)oko 12 puta brze od real time encode u Ati xcoder ,zauzece GPU 0 %???? ,kad radi encode,CPU da dostigne tu brzinu ipak je malo neverovatno ,znaci moje misljenje je da su nesto odradili sa Open CL u tom driveru.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.