Imam problem sa kompjuterom , nemogu da ga upalim , ili kad se upali zakuca (not responding) i onda mora restart .. I takodje kada nece da se upali , kuler na grafici se konstantno pali , gasi.. E sad u kompjuteru se nalazi : CPU: AMD Phenom II 955 RAM: Patriot Viper II DDR 3 1600mhz 2x 2G M/B: ASUS Crosshair III GPU: Asus 4870X2 HDD : Haitachi 1TB , WD 640 Gb Hladjenje : Vodeno samo za CPU PSU: Chieftec 1200w DF i 5 kulera u kucistu 12cm
E sad mene zanima , koje bi napajanje bilo dovoljno da tera ovu konfiguraciju na load-u . Unapred Hvala
U kucistu je sve novo sem napajanja koje sam uzeo polovno i nema garanciju. Radilo je sve normalno 2 meseca do sad.Servispc sta ti mislis sta jos moze da bude ?. Unapred hvala
Inace ovaj chieftec kosta oko 18.000 :D , a ja sam ga platio 120e polovno
Ako imas kesa ja bih uzeo nekog TT-a ili Chiefteca do 750W, terace taj OCZ 600W samo je pitanje koliko :). A napajanje uopste ne mora da bude, sve prvo isproveravaj pa onda zameni, ja sam mislio da mi je otislo napajanje, vecina njih se slozila, kada ja lepo odneo u servis, zove covek sutradan kaze ploca :).
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.