:: onda ocene korisnika o njoj na newegg-u :: :: : Jasno sam napisao da se pojavila na par dana u Americi i to na neweggu.I koliko ima ocena? 16, znaci imali su par desetina kartica.Redovno pratim stanje na neweggu i ta kartica je nedeljama Out Of Stock.
:: A da li mozda ima da se kupi negde 7600GT AG :: od nekog drugog proizvodjaca :: :: :: Ne, samo Leadtek (za sada) pravi 7600GT AGP.A kako stvari stoje tako ce i ostati.
I mene isto to zanima samo teško verujem da će neko da je uveze tu u
Srbiju, ako i uveze sumnjam da će biti ispod 250 evra što je po meni mnogo. Isto tako će se pojaviti za neke 3-4 nedelje X1950Pro AGP kartica od Diamond Viper proizvođača što bi za nas AGP-ovce bila do jaja kupovina, ali te kartice niko od naših trgovaca hardverom ne uvozi.. God Dammit !!!!
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.