Ja sam lepo rekao da kad izadje novi drajver da ce ova 5xxx serija da rasturi sve pred sobom,dobio sam konacno ovu 5770 sa reklamacije u zameni za 4870,sad kada je stigao novi drajver ova kart aj esigurno best buy jer je bolja od 4870,izuva i u 3d marku,kada ce 4870 da da preko 20k poena,NIKADA
Secam se da je neko rekao da je sada 4870 bolja od 5770 jer je izasao novi drajver,e pa nije,novi drajver ima ulogu da poboljsa performanse novim kartama a ne starim,zanci ovo je pomoglo celoj seriji kao da je dobilo jos jedan GPU
Ova se klokuje ko luda,GPU sa 850 ide i do 930 a da bude stabilan a memorija ide sa 4800 na 5500MHz ladno,pri cemu sam je dugo testirao u GTA IV,GTA leti nista ne ide ispod 45 frejmopva dok je average oko 55,u CRYSIS Testu j eoduvao takodje,dao mi je 53 frejma,kada ce 4870 da da 53 frejma u CRYSIS bench testu,NIKADA
Ako ona sa tim malim kulerom drzi 50c pri 60% brzine fana,ja se nebi bas odusevljavao. Prvo ta brzina na ventilatorima tih gabarita se u najmanju ruku dere,a plus jos je u pitanju period posle crysis benchmark-a,koliko bi se zagrejao posle linx-a,OCCT-a,par sati igranja....
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.