pozdrav forumasima! castio sam se sa ovom grafikom,mnogo mi se svidja,mala a opaka,trasno se overklokuje gpu na 940 a memoriju drzim na 4000mhz...sigurno memorija moze vise ali nisam isprobavao... Ono sto ne shvatam je da sam instalirao i original catalist drivere dobijene sa karticom i najnovije i programe koje sam dobio uz kartu...asus smart doctor...i ne mogu da manuelno postavljam brzinu ventilatora...u catalistu uopste ni nema,nepostoji opcije za setovanje ventilatora??? a ni u drugim programima kao asus smart doctor,riva tuner...ne mogu da menjam brzinu fena...problem je u tome sto je bucna,kao da radi izgleda non-stop na 100% obrtaja!!! sve sam probao,ne znam vise sta da radim...??? ako neko ima neku ideju molim vas za pomoc...unapred HVALA!
pa ljudi,kazem vam,skinuo sam najnovije i one pre njih i kad sam video da ne moze da se setuje fen probao sam i sa tim starima sto idu uz kartu ali opet ne moze...a ne moze ni sa riva tunerom... :(
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: pa ljudi,kazem vam,skinuo sam najnovije i one pre njih i kad sam video da ne moze da se setuje fen probao sam i sa tim starima sto idu uz kartu ali opet ne moze...a ne moze ni sa riva tunerom... : :: :: ::
hm.... Ako si instalirao najnoviji catalsit 99% Riva ne moze lepo da prepozna drajevere i zato nemoze A u katalistu imas gore kad otvoris poslednja opcija u najnovijem katalistu Ati overdrive ... mada bi ti to video 99% jer si klokovao karticu. Nisi rekao iz cega si je klokovao ? Pazi meni ne da tu opciju kada izvucem jedan 6 pin iz grafe ne da mi ni fan da namesta ni pristup overdrive finkciji i to se isto desava kad stavim 2x6pin umesto 1x6 i 1x8 sad ko zna do cega je :P Moras da predstavis ceo problem :P
sve je uredno povezano...riva tuner je modovan da prepozna karticu...iz riva tunera je klokovana...mogu da pristupim catalist overdriveu i da klokujem iz njega ali samo do 830mhz...zato sam je kloknuo sa rivom...sve je ok. samo nema opcije u overdriveu uopste za kontrolu fen-a a u rivi koliko god da stavim brzinu obrtaja on uvek vrti 100%...?
hvala vam svima momci na pomoci...! ima tri zice i citam po sajtovima revije,u svakoj pise da moze da se kontrolise broj obrtaja iz katalista,cak ima i slika a kod mene u katalistu uopste ne daje opciju za kontrolu fena...?
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.