Nisam neki zahtevan igrac, imam MSI 7600gt 256mb ddr3. Hocu da promenim graficku jer sad idu sve zahtevnije igre, a preko zime nemam sta drugo da radim nego da se igram :)
Interesuje me da li ova graficka zajedno sa dual core 2.00ghz i 2gb ram memorije moze da pokrene novije naslove tipa NFS Shift na maximum detalje... I novi call of duty i tako te...
Gledao sam na YT i ljudi igraju NFS Shift na maximum, Mirrors Edge ultra high itd...sve na maximum... Sad ne znam da li su to varke ili je stvarno dobra graficka :)?
ja sam imao 4670512MB (super se klokuje) i igrao sam svasta,krizu na 1280*1024 skoro sve na max bez AA, burnout paradise na max,nfs undercover, ali imam PII 940
Graphics Card Hierarchy Chart: http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-310-5970,2491-7.html uporedni prikaz performansi SVIH grafickih kartica, pomaze kod pitanja kakvo si ti postavio `da li se isplati preci sa A na B`. naravno, razliciti rezultati se postizu u razlicitim testovima, ovo je samo orijentacioni prikaz ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Graphics Card Hierarchy Chart: http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-310-5970,2491-7.html uporedni prikaz performansi SVIH grafickih kartica, pomaze kod pitanja kakvo si ti postavio `da li se isplati preci sa A na B`. naravno, razliciti rezultati se postizu u razlicitim testovima, ovo je samo orijentacioni prikaz ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: :: Nisam neki zahtevan igrac, imam MSI 7600gt 256mb ddr3 :: Hocu da promenim graficku jer sad idu sve zahtevnije igre, a preko zime nemam sta drugo da radim nego da se igram : :: :: Interesuje me da li ova graficka zajedno sa dual core 2.00ghz i 2gb ram memorije moze da pokrene novije naslove tipa NFS Shift na maximum detalje... I novi call of duty i tako te.. :: :: Gledao sam na YT i ljudi igraju NFS Shift na maximum, Mirrors Edge ultra high itd...sve na maximum... Sad ne znam da li su to varke ili je stvarno dobra graficka :)?
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.