sa vakcinom za svinjski grip, salim se, proveri kabal, ulaz na grf, slot na ploci mozda prashnjav, vidi da nije do monitora tj ako imas probaj na drugom ili pozajmi od nekoga kartu
Imam to njesra u plakaru, sluzi mi kao prva pomoc kad prodam graficku i zadnji put kad sam je koristio pre 2 meseca nisam imao takav problem. Najverovatnije ti je kabl.... __________________ Scourge of PCBerza
Nije do monitora ni kabla probao sam ,to treperenje je vise kao tanke linije da li bi pomoglo da se smanji takt graficke i slicno ili da bacam TMI = Too Much Information
Trsla grafika, a smanjivanje klokova ti neće pomoći, eventualno ventilator.
Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde
:: Nije do monitora ni kabla probao sam ,to treperenje je vise kao tanke linije da li bi pomoglo da se smanji takt graficke i slicno ili da baca :: TMI = Too Much Information :: ::
Kojim programom da probam da smanjim sada stoji na 700 i to je defaults ,stavio sam kuler na graficku i sad joj je temp 40c,te linije su toliko sitne da kad se malo odaljim od monitora nevide se tek kada se priblizim primecujem po ivici otvorenog prozora TMI = Too Much Information
Zar ne bi trebalo da ATI tool moze da smanji takt? Ako ne, bilo koji OC program bi trebalo to da ti sredi. Probaj RivaTuner, mada ne znam jel podrzava ATI karte, tacnije, nisam probao... :P __________________ Scourge of PCBerza
prvo probaj da promeniš refreš rejt monitora i pogledaj da se neki strujni kabal ne mota oko kabla od monitora jer to zna da pravi smetnje...onda probaj da je deklokuješ, mada to ne vidim kako to može da pomogne, al ajd...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.