Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
left 4 dead 2 problem
STRANA 1 OD 1
ivica72 left 4 dead 2 problem 20.12.2009. 15:23 T23007

status: user
broj poruka: 131

ubih se i nikako da resim problem non stop me izbacuje posle tutoriala u desktop
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MilivojeS Свима се то догађа ако користе Ати картице 20.12.2009. 16:58 #172698

broj poruka: 439
То је до `произвођача` игре. Ако је Разор чини ми се да је са њиховим издањем било тих непријатности могуће да због тога искаче на десктоп. Ја сам две верзије купиЈо од два различита произвођача и друга ради савршено. Међутим уплашио сам се оних сподоба, па је деинсталирао. А друга могућност што ти игра бежи у почетни екран је коришћење Ати крш картица који неколики ође користе.

ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН!

kidecar Samo do reloaded verzije 20.12.2009. 17:58 #172729

broj poruka: 31
Ovo blage veze nema sa ATi kartama, ispadi i pucanja se desavaju i meni sa nV9800gt, sa `Gillete` verzijom

Inace za velike poznavaoce, `source` engine koji ganja HL,L4D, gomilu Valve igara i jos poneke je oduvek bio optimizovan za Ati graficke kartice, mada je i na ekvivalentnim nVidijama podjednako dobro radio...ali na ATi-ju uvek barem malko bolje, dok nV ne dotera drajver

MilivojeS Да, до Релоад верзије. Иначе је ова игра баговита... 20.12.2009. 19:19 #172744

Декицаре, јеси цар, ал` имаш лошу Нвидију. Оно што не знаш је да је срце те карте Ати чип и архитектура. Зато и крахира игра. Кад ја кажем да је проблем у Ати картама онда је тако, нема полемике. Ако то није довољно јасно, Скај ће ти објасни, док ти прошеташ лабрадора по свјежем зраку, хехе!

Daum Re: Да, до Релоад верзије. Иначе је ова игра баговита... 20.12.2009. 19:44 #172751

broj poruka: 12798
Mogao bi manje da lupetas rasisto... A nemas dve sive celije u glavi s`obzirom koliko lupetas gluposti...

:: Декицаре, јеси цар, ал` имаш лошу Нвидију. Оно што не знаш је да је срце те карте Ати чип и архитектура. Зато и крахира игра. Кад ја кажем да је проблем у Ати картама онда је тако, нема полемике. Ако то није довољно јасно, Скај ће ти објасни, док ти прошеташ лабрадора по свјежем зраку, хехе
::
:: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН
Daum ... 20.12.2009. 19:45 #172752

Igra crashuje jer trazi reg key-eve koji nisu instalirani.

Ja sam imao iste probleme.

Ovo ti je resenje ovde. Treba ti par minuta da resis celu stvar...

http://fps.garena.com/forum/redirect.php?fid=136&tid=610331&goto=nextnewset

MilivojeS ... 20.12.2009. 19:54 #172761

Шта је било Дауме? Заболело те је што ниси Србин?
То се лако исправља. Само почнеш да пишеш ћирилицом. Ал`то је најлакше...
Много је теже додати дух који ти недостаје. Онда би ваљда и те сиве ћелије које помињеш (узгред коришћење ТВ израза а ла Херкул Поаро показује врло лоше поимање стварности) радиле нешто, па схватиле оно што се не види на први поглед. Боље се уједи за задњицу него да се Чедираш по форуму, поготово са мном.

MilivojeS Не само 20.12.2009. 19:57 #172765

И није тачно да игра крахира САМО зато што нису инсталирани регистарски кључеви. И први део је крахирао (барем нени) и то из другог разлога. То је од почетка жалосна одлика игре. А разлози су многи.

Scyter Re: 20.12.2009. 19:57 #172766

broj poruka: 8138
@MilivojeS:
Svi tvoji postovi me slatko nasmeju.Bravo care,znas sta je dobro.

The Way It`s Meant To Be Played

MilivojeS ... 20.12.2009. 20:03 #172768

Види, Есесес, човек који у разговору потеже `интелигенцију` (ваљда мисли да тиме даје себи на квалитету?) за мене је дериште које још увек не зна ни два унакрст. Ништа не схвативши шта Миливоје говори кроз поруке (очигледне шале су у питању) прекорева га због недостатка сивих ћелија. Велико је то психолошко оптерећење за њега. А мене душа боли због тога.

Daum Re: ... 20.12.2009. 20:12 #172771

Zao mi je, ali rasista sebe da naziva Srbinom je jako smesna definicija necega sto bi ti voleo da budes, ali nazalost, kao sto smo vecina ovde zdravog uma i slobodnih misljenja, tako isto nismo rasisti i postujemo druge.

Sto se tice (ne)inteligencije tvojih poruka/sala sta god, na forumu si poznat kao dezurna budala, a esesov komentar samo to potvrdjuje...

I mene slatko nasmeje svaki tvoj uzaludni pokusaj da napises nesto iole kvalitetno/smesno/nesto trece...

Herkula Poaroa nisam gledao barem 15 godina...

Jedino psiholosko opterecenje koje imam je sto spameri i tebi slicni dolaze na ovaj forum da bi lupetali i zagadjivali teme...

:: Види, Есесес, човек који у разговору потеже `интелигенцију` (ваљда мисли да тиме даје себи на квалитету?) за мене је дериште које још увек не зна ни два унакрст. Ништа не схвативши шта Миливоје говори кроз поруке (очигледне шале су у питању) прекорева га због недостатка сивих ћелија. Велико је то психолошко оптерећење за њега. А мене душа боли због тога
MilivojeS Хех... Ко се с децом дружи... 20.12.2009. 20:41 #172779

Расисте нисам ни поменуо, нити икога прозивао у том смислу, поготово не тебе дечаче. Подсети се ко је, и кад започео ову полемику. Ја нисам. Дакле, мало самокритике није на одмет. А могао сам да те изврнем на поставу и да те доведем до стања да кажеш: `Откачи се кајла - испадох будала!`.

Здрав разум који помињеш говори о врло слабом образовању и незнању сине. То што сматраш здравим разумом за узвишене умове су позлаћена врата на свињцу. Није ни време ни место да причамо о томе. Али добро нико се није научен родио.

То што ниси гледао Херкула дуго, не значи да га уопште ниси гледао, и `покупио` ТВ форе. А и ја се замајавам с човеком који вероватно гледа `Великог брата` и `Фарму`. Немам паметнија посла. И човече, мани се вређања, јер и ја могу да будем врло незгодан, па се може десити да напрасно изгубиш вољу за форумом. И то не зато што користиш лошу Ати картицу.Пошто видим да си у неколико порука на овој теми употребио више увредљивих израза које ја теби нисам упитио нигде и никад. А шта рећи о овом делићу: `tako isto nismo rasisti i postujemo druge.`!?

Пребацивање да је писање ћирилицом `заморно за очи`, и `израз расизма`, је `поштовање другога` и символ отвореног друштва`!?

Толико о не(интелигенцији) нашега члана с крвавим зупчаником.

MilivojeS ... 20.12.2009. 20:44 #172780

И само још нешто да ти кажем: `Мрзим расизам, црнце и жуте!`.

Daum Re: Хех... Ко се с децом дружи... 20.12.2009. 20:56 #172786

Zao mi je ali lazne pretpostavke da `mozes nekoga da izvrnes` i da neko gleda Velikog Brata i Farmu, ili da koristim logo iz igre za avatar samo doprinose zakljucku da pokusajem da izlupas sto vise mislis da cu se osecati uvredjeno ili ne znam sta, a ustvari ne bi moglo da me bude manje briga stvarno za to sta ti mislis...

Umesto da napises nesto korisno vezano za temu, samo pokusavas da ispadnes `zanimljiv`...

Nemam nameru stvarno da gubim vreme kucajuci stvarno komentare na tvoje ispade. Ako nameravas da se salis i lupetas gluposti, onda nemoj da me prozivas na nacionalnoj osnovi jer ne znas nista o meni. Postoje granice za sve...

A nisam jedini na ovom forumu koji je primetio da tvoji ispadi i lupetanja nemaju granice...

:: Расисте нисам ни поменуо, нити икога прозивао у том смислу, поготово не тебе дечаче. Подсети се ко је, и кад започео ову полемику. Ја нисам. Дакле, мало самокритике није на одмет. А могао сам да те изврнем на поставу и да те доведем до стања да кажеш: `Откачи се кајла - испадох будала!`.
:: Здрав разум који помињеш говори о врло слабом образовању и незнању сине. То што сматраш здравим разумом за узвишене умове су позлаћена врата на свињцу. Није ни време ни место да причамо о томе. Али добро нико се није научен родио
:: То што ниси гледао Херкула дуго, не значи да га уопште ниси гледао, и `покупио` ТВ форе. А и ја се замајавам с човеком који вероватно гледа `Великог брата` и `Фарму`. Немам паметнија посла. И човече, мани се вређања, јер и ја могу да будем врло незгодан, па се може десити да напрасно изгубиш вољу за форумом. И то не зато што користиш лошу Ати картицу.Пошто видим да си у неколико порука на овој теми употребио више увредљивих израза које ја теби нисам упитио нигде и никад. А шта рећи о овом делићу: `tako isto nismo rasisti i postujemo druge.`!
:: Пребацивање да је писање ћирилицом `заморно за очи`, и `израз расизма`, је `поштовање другога` и символ отвореног друштва`!
:: Толико о не(интелигенцији) нашега члана с крвавим зупчаником
ivica72 hvala 20.12.2009. 21:58 #172845

broj poruka: 131

ne morate vise da se raspravljate oko problema nastavite medjusobno da se vredjate
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs