Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Poveci problem posle servisiranja.
STRANA 1 OD 2  
neXus2000 Poveci problem posle servisiranja. 19.12.2009. 22:02 T22994

status: user
broj poruka: 3351
Imate temu ovde:

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=217989

Sad stoji pitanje, da li zna, kako sam vec tu napisao, neko direktora ERC-a, ili cu morati da se kobeljam preko fona, ako ga navatam?

P.S. Vise nije braonilo po ivicama, nego postaje belicastije.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict ne bih se ja ciganisao 20.12.2009. 01:16 #172572

broj poruka: 4515
Monitor je tezak TN les. Vrednost mu je manja od 100 evra. Pokloni ga nekom, koji bi prelaskom sa 753s-a progledao.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 da vredi i jedan euro 20.12.2009. 01:23 #172574

broj poruka: 2929
ovo isteraj, ovaj bezobrazluk jos nisam video.
Ovo je klasican jaje rad i ti si za mene lud ako im ovo oprostis. Pa nek vredi i 100din.
Bitange, ma nema jaja ima koliko volis.

neXus2000 Had it 20.12.2009. 03:22 #172582

Imao sam 753s, ali sam ga poklonio burazeru, kada smo mu uzeli komp kao poklon njegovim klincima :D

A 931BW nije krsh, TN panel mu je bio odlican posle godinu i po dana, dok ga ovi nisu zeznuli u servisu. Jos kada se iskalibrise, brooka.

Moracu definitivno da porazgovaram sa direktorom u ponedeljak.

A ako ce opet padne menjanje monitora, koji preporucujete, mora samsung jer cu tu menjati, posto mu je zadnja cena oko 190 jura. I mora biti 16:10.
neXus2000 Pazite sad ovo 20.12.2009. 05:04 #172588

Jos gora situacija:

http://i50.tinypic.com/2yzaiir.jpg

Definitivno cu popricati sa direktorom.
Stripy Re: 20.12.2009. 08:32 #172592

broj poruka: 4163
Katastrofa. Ljudski bezobrazluk nema granice.

Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde

stevan07 mislim 20.12.2009. 09:13 #172596

broj poruka: 185
da bi trebalo da odneses monitor u servis i da ukazes na greske koje se desavaju i da sugerises da je monitor vec bio na servisu......pa tek onda ako nista ne urade da ides ka daljnjoj instanci (DIREKTORU)....verujem da se nikom ne isplati da ti ugradi felerican deo i da kalja obraz i ugled firme za kako je neko rekao gore 100 e..........ipak je eERC ozbiljna firma a greske se desavaju svakome ....pozzzz
Terminator

codeus ma daj.. 20.12.2009. 10:46 #172604

broj poruka: 4054

ono plavo dugme dole desno .. kad stisnes .. da li je ekran i onda plavicast ? .. :)

nisu ti zamenili panel .. ako si to mislio ... lose su popravili invertor, ili su ga zamenili ne odgovarajucim ...

...vrati u servis ..ODMAH ..
markopvict ma mozda si pojacao brightness do kraja 20.12.2009. 14:08 #172627

I onda se na crnoj pozadini vidi mana TN panela. Svaki probija, u zavisnosti od jacine brihgness-a!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

neXus2000 ... 20.12.2009. 16:28 #172675

@stevan07

Ne nije problem do toga, mada mozda, posto power inverter sluzi za paljenje neonki.

@markopvict

Jok. Drzim brightness na 50, kontrast na 70, gama u nV panelu spustena za 10, i jos iskalibrisane bolje.

Evo short...short...short version, zasto sumnjam, ali nadam se da gresim:
Monitor pre ovog je bio isti model. Ovaj sad sto imam je u stvari zamenjen monitor. A zasto?

Pa, zato sto mi je prvi imao X pattern, gde je to X bila prava boja panela na crnoj pozadini. Sve ostalo je bilo belicasto-braon (neonke+uniformnost panela) ali za neku nijansu. Ali vrlo primetno. Sve se protezalo jedno 3-4 prsta od ivice ka centru.

Naravno nakanim se ja da odnesem monitor u ERC, zbog radnog vremena, ali pre toga sam se konsultovao na forumima i sa Samsungom, jer je moj odlican ortak iz srednje imao bas problem sa njima.
Serviser izvadi monitor, nakaci ga, i prvo kaze da ne vidi nista. Onda mu ja pokazem oblike (pazite to je dnevno svetlo u pitanju), on kaze da je to normalno. Ja mu kazem, kako je to normalno kada ima ove oblike koji su se pojavili posle 6-8 meseci upotrebe? I kako mi smeta dok je neka crna pozadina u pitanju, posebno kad radim u fotoshopu (nijansiranje u sivu), ili gledam nesto. Tada mi prospe pricu, uz dranje, da je on fotograf i da sam za fotoshop trebao da uzmem pro monitor, naravno ne obracajuci na druge 2 stavke, a to je film i TV, pored igirca koje nisam napomenuo.
A meni u glavi, pa covek je toliko fotograf da nije cuo za kalibrisanje monitora, a i kodove za boje. S` obzirom da se ovde ne radi o bojama nego o uniformnosti
A on ako ima para za Pro monitor neka mi da, jer ja nemam. Naravno prica se nastavlja tako sto sam ja poceo da se derem i rekao sam mu da je on mene nasao da za*ebava za 300 evra, koliko sam platio monitor. Naravno ne mogu svega da se setim, sta je sve bilo izreceno tokom urlanja, da je direktor sisao.
Naravno smiruje situaciju normalnim tonom obracanja, i upita u cemu je problem? Naravno jan kulturica, pokazem mu problem, covek zatrazi novi da se donese, serviser stavi 2 da `uporedi` i kaze da ovaj novi je tamniji. A i dalje ne spominje X pattern. Direktor rece serviseru da ga zameni.
Verovatno je direktor, po mom izlasku, oplevio servisera zbog ponasanja i davanja laznih konstatacija.

I eto ja sam bio zadovoljan godinu i po dana sa ovim monitorom dok nije otisao power inverter, a i bio bi i dalje jer je panel normalno radio, samo sto je monitoru trebalo minut-dva da se upali.
Imao sam sumnje pre nego sto sam odneo, ali nisam sumnjao da ce stvarno da tako bude. Ali setili su me se, cim sam progovorio u servisu. Naravno taj serviser je bio tu. I video me je, i on me je upitao da li sam ja vec bio zbog necega.
S` obzirom da sam nacinio takvu dreku, jer je serviser istu zapoceo sa lazima.

I eto kako serviser moze da urusi reputaciju ERC-a. najobicnijem nepostovanju musterije.

S` obzirom da i on sam zna da je i on musterija, a nacicie neki mesar koji ce da izdrka u pljeskavice. :D

Zato cu prvo popricati sa direktorom kako moze da mi vrate monitor sa popravljenom jednom stvari, a unistenom drugom. Pa cu nastaviti pricu sa dozivljajem i sumnjom.

Pazite, ako nastane zamena monitora, meni serviser u svakom slucaju cini uslugu :D
markopvict ma dajjjjjj 20.12.2009. 16:36 #172679

ne bih da ih branim, ali ti trazis savrsenstvo od budzet klase monitora?! Posto se lozis na grafiku i tolika si picajzla, trebao si da se otvoris za pravi panel...

P.S. Ovo je samo moje misljene, ne mora da znaci da sam u pravu.

Pozz

8====D ~ ~ ~

Ishmerish Sto se jedis 20.12.2009. 16:37 #172680

broj poruka: 7285
bas cool izgleda,kao twilight

Ti si vidim ucestvovao i u mojoj temi vezanoj direktno za mrtve pixele i samsungove panele,a indirektno za one tuatare iz ERC-a i njihovu spageti western politiku.

Lek:But Spencer move

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

neXus2000 Re: ma dajjjjjj 20.12.2009. 17:00 #172701

Misljenje uvazeno :D

Ne savsenstvo, znam kakav je panel posto je S serija panela, nije AU optronics ili one ostale 2, koje prave kinezi u podrumu kod mesta za testiranje nuklernih bombi, nego Samsung. A i uopste znam kakvi su budzet klase monitori, i znam da je probijanje svetla na svim par mm. Ali ovo je preterivanje. Zato sam napisao da je panel shljakao bez ikakvih problema godinu i po dana, ali posle servisa izgleda......pa da ga ti vidis golim okom i ti bi ga reklamirao. A vidis koliko se za par sati promenio, a slikano istim mobilnim. Cak i da sam nadrndao brightness do daske on bi morao ravnomerno da osvetli panel, sto u ovom slucaju je jedno veliko NE.

Inace pravi panel ce pri startu da ti da verodostojne boje, ugalj crnu, a na losijim panelima sve to moze da se iskalibirse. Dobro, ne moze se dobiti crna, ali od 1 do 100 u nijanisranju crna-bela, ovaj panel ima 7.

@Ishemerish
Nije to njihova politika, gazda je sasvim, ali sasvim ispao fer. Zna covek kako da vodi posao, zna da uvidi problem. Po meni je bolje da je taj direktor ujedno i serviser.

Eno na poslu imamo ASUS monitore koji su kostali 12K dinara, sa losijim panelom od ovog, pa idalje shljakaju besprekorno. Jedina steta sto samo imaju VGA ulaz. Ortak koji ima Samsung vec 3 godine od 22incha (isto budzet), samo ima to mm-etrasko probijanje svetla. I jos na hiljade strana vidjam budzet monitore, koji isto imaju mm probijanje svetla.

Ali ovo sto vidite na slici je bas-bas probijanje svetla, ali ono sto ne vidite, je upravo onaj X pattern koji je se pojavio cim sam ga prikacio. Nisam ga primetio odmah jer sam koristio drugi monitor dok je ovaj bio na servisu, i malo jos posle toga. Otprilike sam ga nakacio 3 dana posle dovlacenja iz servisa.

:: ne bih da ih branim, ali ti trazis savrsenstvo od budzet klase monitora?! Posto se lozis na grafiku i tolika si picajzla, trebao si da se otvoris za pravi panel..
::
:: P.S. Ovo je samo moje misljene, ne mora da znaci da sam u pravu
:: Poz
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: 8====D ~ ~ ~
neXus2000 Evo 20.12.2009. 17:20 #172719

Evo upalio sam svetlo, i stavio brighness/contrast 50/50, samo da vidite kako izgleda na svetlu.

http://i48.tinypic.com/nqxpva.jpg
neXus2000 Bezobrazluk....i to nevidjeni. 21.12.2009. 18:52 #173087

Sad sam dosao iz servisa, i vece djubre od coveka nisam video ni cuo. Jos jednom je dokazao to. Da ga sretnem na ulici, odmah cu ga poslati u urgentni centar, a takve sam vec par puta slao u bolnicu jednim udarcem (sta te zivot nauci na ulici). A nisu smeli da pisnu zbog toga.
Pa posle neka se pitaju njegova zena i deca za kog idiota se udala i napravila istu. To je takav egoista, kako je naveo recima `ja sam zavrsio skolu, za ovakav posao. Ja ovo, ja ono`, a skolu koju nije naveo. A mene zabole sto je zavrsio tu skolu, kada ne ume da se ponasa kako treba i da sagleda situaciju, u obostranu korist.

S` druge strane, sef servisnog centra je jedna od najjacih osoba sa kojima sam komunicirao. Znaci, covek je za zlatnu medalju u kulturi i u sasvim regularnoj prici cak ne vezano za posao i monitore.

Posto vise ne znam redosled cele price, pisacu svu komunikaciju, nadam se po pravom redosledu, pa nadam se da cete shvatiti.

Upadam ja tako, zatrazim sefa servisa. Popricamo ja i sef i naravno kako smo se dogovorili da ga na licu mesta postavimo da vide problem. I naravno tu se postavi odmah taj serviser, i jebeno on mora da se pojavi, od x servisera koji su tamo, on bas mora da tura nos. Naravno, on je prvi zapoceo pricu kako sam ja davno bio zbog istog problema sa panelom, i da su mi tada kao ucinili uslugu. Jer ovo sto se dogadja spada pod toleranciju Samsunga. A meni u glavi da vidim koliko cu jos da ga tolerisem i da vidim sta ce sve da prospe.
Ukljucili su monitor, i naravno laganica je poceo problem da se javlja. I sto je najjace nije smeo da ga ukljuci bar jedno 15 minuta, jer sam ga uneo sa ove zimoce. Posle jedno 5 minuta, ono je malo po malo pocelo da se siri. Naravno trazio sam da se ugasi svetlo, da bi uvideli problem. I umesto da sacekaju bar jedno pola cuke da to krene, ne on je kao zavrsio sa razgledanjem. Po njegovom izrazu lica, jednostavno, vise ne zeli da ga pogleda. Tada mi je poceo da prica da samsung ima tu politiku da je to nesto normalno, da je to njihova odredba. Gde sam mu ja spomenuo: A gde pise ta odredba za takvo probijanje svetla. Da mi pokaze. Tu je umuknuo.

Onda je poceo da mi prica kako cu mu ja uzeti leba (njegovu platu) ako taj monitor bude bio zamenjen za novi, i da to uzimam od njegove zene i dece. Samo sam ga gledao i slusao kakvu je baljezgariju sad prosuo.

U medjuvremenu, sam mu rekao, ako je mogao prosli monitor da se zameni zbog istog problema, sto ne moze i ovaj? A onda jos malo prosipanje muda, pa to je tad bila nasa dobra volja. Sto nije istina, to je bila recenica njihovog sefa, da mi se zameni monitor.
A onda dok je bila prica o tadasnjoj zameni, kaze mi da je izneo par monitora da uporedimo, i tu sam ga sasekao recenicom, da je iznet samo jedan monitor radi uporedbe. A onda on nastavlja da sam taj izabrao da je tamniji, cime sam mu ja odgovorio, da je on sam rekao da je tamniji i da se slozio sa tim. Opet secha sa moje strane.

Onda mi kaze da ako mi se ne svidja da zovem trzisnu, cime sam mu ja rekao, ako je tako onda nije problem posto radim u sudu. Cime mi je on rekao, a otkud ja to znam, mozda se lazno predstavljas. Ja telefon iz ruku mu nudim, i kazem mu `hoces da pozoves da proveris?`.

Dok sam jurcao telefon inspektora preko mojih iz suda, u medjuvremenu se setih da nisam izbrisao par fotki koje sam nacinio u razlicitim vremenskim fazama, Te iste sa pokazao sefu, jer mi se prvi nasao na putu. Cak je i decko koji radi na prijemu, isto presaltao slike. Ali nije hteo nista da prica jer stvarno nije hteo da se mesa, sto totalno razumem.
A onda kada sam hteo da pokazem slike, on nije hteo da pogleda. Pa mi je onda prosipao muda o tome, koji je standard slike, kolika mu je ekspozicija, A ja mu pokazujem da nema shutter. Pa koji ISO je za fotografiju( a jebeni ISO je JPG standard od 3.2 Mpx 72dpi), koji, ne znam sta je jos rekao.
A ja mu kazem, `alo covece, ovaj telefon ce upiti isto svetla koliko mu das, sad da slikam 2 puta nesto sa istim osvetljenjem, fotoaparat ce upiti istu kolicinu svetla.` Ne naravno on vrti nesto svoje u glavi, i opet po izrazu lica vidim da hoce da istera svoje. Jer BTW, `on je najpametniji serviser u Srbiji`.

Nastavak sledi.......

neXus2000 Nastavak..... 21.12.2009. 19:10 #173093

E da, isto sam mu rekao kako moze ASUS koji kosta 9000 dinara, gde nam na poslu rade po 3 godine 9 sati dnevno, da nema taj problem ili probijanje, a 2 puta sa istim modelom ja imam problem. I da su mi prosli razni monitori kroz ruke i oci, i ni jedan i dan danas nema takav problem.
Onda sledi recenica: A sto si uzeo Samsung? Moj odgovor je bio: Uzeo sam Samsung jer je to stvar izbora, ako nisi cuo sta znaci stvar izbora.
Cak i je i tu sef upao da se niko nije zalio na monitor, jer je stvarno dobar. Na sta sam mu ja odgovorio da znam da je po review usera, a i casopisa, dobio skoro 5-icu od mogucih 5. I da sam ga zato uzeo i da je stvarno sluzio i to odlicno.
Kad je to izgovorio sef, poceo sam da sumnjam, ko god je imao taj problem, da ih je serviser ladno otkacio, s` obzirom na njegovo ponasanje.

Ono najvaznije, sve govorim mu da je problem u uniformnosti panela. Od pocetka spominjanja, on onako drcno: ja ne znam za taj izraz uniformnost. Ja mu kazem da pogleda na netu sta znaci taj izraz, a on: Ne znam i ne zelim da trazim na netu jer taj izraz ne postoji. Da i Samsung ne zna za taj izraz. Ali ako ti kazes da postoji onda ti verujem. Naravno jos par puta se ogradjivao od tog izraza.

I za neke stvari koje sam spomenuo, onako sarkasticno je govorio da se slaze sa mnom. Na sta sam mu ja spomenuo, ako se slaze, zasto pricas one stvari od malo pre.

A ZNAM DA JE CITAO I OVAJ POST, JER MI JE ZAMALO NESTO SPOMENUO, A AKO I DALJE CITAS OVAJ POST KAO I ONE POSTOVE STO SAM PISAO PROSLI PUT: PANEL UNIFORMITY OZNACAVA DA JE BILO KOJA BOJA I NIJANSA, UKLJUCUJUCI ODSUSTVO BOJA (CRNA) I ZBIR BOJA (BELA) PO NJEMU JEDNAKO RASPOREDJENA.

Uniformity
- 3 dictionary results
u-ni-form-i-ty
Use uniformity in a Sentence
–noun, plural -ties.
1. the state or quality of being uniform. overall sameness, homogeneity, or regularity: uniformity of style.
2. something uniform.

Onda me pitao na koliko drzim brightness/contrast, ja odgovorim 50 bght 70 contrast. A kolika gama? Taman da izustim, on nesto trece. A sam zna da gama ne moze da se podesava na ovom monitoru, nego se to radi ili iz control panela graficke i/ili preko ICM profilera.

Naravno tu je bilo svasta jos ponesto.

A za kraj taman sam posmilio da pise zahtev za dalje servisiranje i posmatranje, jer kada sam servisirao mrezni stepen (ipak je mrezni stepen bio), dato mi je jedno odstampano parce papira sa oznakom monitora serijskim brojem i kvarom. I tim sam mogao da pokupim monitor. I dade mi on da se potpisem, ja to uradih, da bi mi posle toga rekao: E upravo si potpisao da si saglasan da je monitor ispravan. I tu meni pukne film. `Koji si ti meni uvalio da
potpisujem da je monitor ispravan. Jel` ti znas sta si upravo uradio. Nesto nezakonito.`

Na kraju sam kontaktirao jednog inspektora, koji dostavlja prijave kod nas, i objasnio mi je sta da radim. I da ceon to da pogleda, jer je jedan od najstrozijih inspektora u BG-u, i ako je nesto nije u redu ima ocas posla na keca da zatvori firmu. A poznat je po tome.

Naravno, sutra ce popiti prijavu.
A direktora ERCcommerca, cu sutra pozvati da mu ispricam ovaj incident, i ako treba zamolicu ga da donesem monitor da ga on sam pogleda. Nadam se da ce prihvatiti.

U svakom slucaju monitor mogu da odnesem u inspekciju da i oni tamo vide u cemu je problem.

Posle pola cuke zimskog odmora, sam prikacio monitor i ukljucio DPT. I imam sta da
vidim, na crnoj pozadini jos gore stanje. Pozovem shvecu da vidi, ona se zgrozila, pocela je
isto da pljuje po njemu.

Da ja imam firmu i takvog servisera, zapitao bi se on zasto su mu deca i zena ostali gladni, kad popije otkaz. Mala sala, ali bi ga zesce verbalno izlemao zbog ponasanja.

A za sefa ERC servisa - SVAKA CAST MAJSTORE, MOLIM TE DA SERVISERU DRZIS CASOVE O OSNOVNOJ KULTURI.

Odoh napolje da se izduvam i nadam se da nece neko da me pogleda popreko, jer cu sav gnev koji sam sakupio istim da ga izujem.
neXus2000 Ups, 22.12.2009. 03:27 #173228

Videh da fale neki smajliji, ali nadam se da ste shvatili neke recenice kao sarkasticne. Stvarno tog coveka roditelji nisu tukli ili dovoljno. :D
JBG, to mi je kada sam sekao tekst u 2 dela preko notepada, jer sam se ovde tako nakucao, da na posali, mi je izbacilo 5000 karaktera molim.

U svakom slucaju, sta me briga. Monitor je dokaz i to je dovoljno. Moze da se on tripuje sto nece gledati slike, kada mogu svi u mraku uzivo da ga vide. :D Od corave do ostrovide osobe.

Elem, srecom neko ima dobar fotoaparat, jer avaj, ovaj ne ceni ova sa mobilnog. Pa da vam pokazem kako bi to otprilike izgledalo golim okom u mraku, naravno cak postoje i ove fleke na sred, ne vezane za ovo po ivicama, i ono plavo sto mi je pri dnu, i sto mi je to po ivicama malo vise braonkastije nego toliko belicasto kao na slici, a i vece je:

http://tech.icrontic.com/images/articles/samsung225bw/225BW_BACKLIGHT2.JPG

P.S. hvala bogu za google. :D

Usput, preprodaju monitore iz Slovacke, distributeri su, ali moraju da imaju zvanican servis. Doskolavanje za sklop monitora, (service manual za servisere), kao i sto je KimTec za nesto i oficijalni serviser. A na Slovackom sajtu stoji da je i dalje za monitore 3 godine garancija, a po ERC-u, je do 19` 2 godine, od 20` 3 godine, a od 26` godinu dana???
Mislim, pogledajte Samsung slovacki i ERC i uporedite. Nadam se da sam napamet ubo opseg monitora i garancije, kod ERC-a. :D

Pazite koje budalastine oni dozvoljavaju sebi.
codeus re 22.12.2009. 07:40 #173246

broj poruka: 4054

meni tako izbija svetlo na benq .. au optron panel !!
neXus2000 @codeus 22.12.2009. 12:37 #173274

Vidis ovo muljanje boja na sredini panela? E to je uniformnost panela. Kada ne rasporedjuje bilo koju boju, zbir boja(bela) ili odsustvo boja(crna), pravilno po celoj povrsini.
Erestun re 22.12.2009. 12:45 #173275

broj poruka: 1797
Zato sam ja za firme uvek narucivao LG monitore, i imam jednog kod kuce LG L226W (DVI) pre 2 i po godine bejase 300e, ali vrednih. Prelepe boje, probijanje svetlosti je minimalno. Ni jedan se nije lose pokazao. A dok sam radio u toj firmi, oko 200 ih je proslo kroz moje ruke sigurno.

Slavuj ... 22.12.2009. 14:36 #173293

broj poruka: 2236
Ne znam samo odakle ti ideja da ni ne pogledaš to što potpisuješ, pogotovo jer ``radiš u sudu``, a i jer ti taj papir dodaje taj antipatični serviser.
Pa ti prvi treba da si prepun iskustava sa tim sitnim forama i elastičnim deformacijama zakona, osim ako u tom nekom virtuelnom sudu nisi zaposlen kao obezbeđenje ili domar.

I moja baba zna da, kada nešto nosi u servis, NE POTPISUJE NIŠTA, već serviser stavlja pečat, svoj potpis i datum na papir koji se zove POTVRDA PRIJEMA UREĐAJA na servis, pomoću koje po završetku servisiranja uzima uređaj. Eventualno izdiktira broj telefona, da pozovu kada završe popravku ili nalete na problem.

Mislim da tim istim papirom sada možeš jedino dupe da obrišeš, a najverovatnije ni to, pošto je onaj malo deblji, pa bode i grebe, a oni ili imaju indigo kopiju ili si se potpisao na 2 papira.

Stvarno bih voleo da se ispostavi da pogrešno mislim.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar Re: ma dajjjjjj 22.12.2009. 14:58 #173300

broj poruka: 3992
sta hoces sad gledas zvevzde u svojoj sobi:))
ima moja sestra taj camcung ne znam da li je cela serija,ali ovaj ima ocajnu sliku,ne ocajnu blagi uzas

IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)

:: ne bih da ih branim, ali ti trazis savrsenstvo od budzet klase monitora?! Posto se lozis na grafiku i tolika si picajzla, trebao si da se otvoris za pravi panel..
:: P.S. Ovo je samo moje misljene, ne mora da znaci da sam u pravu
:: Poz
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: 8====D ~ ~ ~
neXus2000 @Slavuj 22.12.2009. 15:01 #173301

Ti mozes da potpises papir ne vezano da li ti predajes ili primas uredjaj. Ako je politika neke firme gde ti potpisujes da se predao uredjaj u takvom i takvom stanju, radi servisiranja, to je sasvim normalno. Naravno mozes da potpises i da si ga primio....heheheh.....primio, gde pise da je taj i taj kvar popravljen.

Tako je bilo i kada sam prvi put predao monitor da poprave mrezni stepen.

Npr, kod mene u sudu, bilo kakav unos i iznos uredjaja iz zgrade se potpisuje. Pod stavkama `primio` i `predao`.

A i on, serviser, po pravilu je isto morao da se potpise na taj papir da je predeao uredjaj. Ali njegov potpis ne stoji. To sto je pecatiran i sa mojim potpisom, papir nije kompletan i validan.
skar Re: @Slavuj 22.12.2009. 15:08 #173302

samo ti to nosi tamo,nemoj se previse pravis pametan bice na tvoju stetu
ako te pocnu zamlacivati znas koga da zoves

:: Ti mozes da potpises papir ne vezano da li ti predajes ili primas uredjaj. Ako je politika neke firme gde ti potpisujes da se predao uredjaj u takvom i takvom stanju, radi servisiranja, to je sasvim normalno. Naravno mozes da potpises i da si ga primio....heheheh.....primio, gde pise da je taj i taj kvar popravljen
:: Tako je bilo i kada sam prvi put predao monitor da poprave mrezni stepen
:: Npr, kod mene u sudu, bilo kakav unos i iznos uredjaja iz zgrade se potpisuje. Pod stavkama `primio` i `predao`
:: A i on, serviser, po pravilu je isto morao da se potpise na taj papir da je predeao uredjaj. Ali njegov potpis ne stoji. To sto je pecatiran i sa mojim potpisom, papir nije kompletan i validan.
neXus2000 @Slavuj 22.12.2009. 15:18 #173304

Nisam uspeo da editujem poruku zbog Skar-a. :D

A htedoh da dodam, potpisan je jedan papir koji je kod njih, a ovaj kod mene je ne potpisan. Sto je jos jedna velika greska.
skar Re: @Slavuj 22.12.2009. 15:20 #173305

ja tu nebih mnogo raspravljao sa njima,nece da ti uvaze imas papir da je kod njih bio,dokaz!!! pravac inspekcija

:: Nisam uspeo da editujem poruku zbog Skar-a. :
:: A htedoh da dodam, potpisan je jedan papir koji je kod njih, a ovaj kod mene je ne potpisan. Sto je jos jedna velika greska.
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs