Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
nema slike?
STRANA 1 OD 1
citokinin nema slike? 17.12.2009. 21:04 T22933

status: user
broj poruka: 29
kada instaliram servis pack 2 i 3 na postojeceg keca win..izgubi mi se slika tj ne mogu da gledam filmove ali cujem zvuk.probao sam da izbacim drajvere postojece a to su neki k lite mega pack 5 i nseto pa ubacim nove drajvece all in one opet nema slike..imam vise plerera na kompu kao sto su gom plejer,bs plejer..i nijedan nema sliku tuzno zar ne? a treba mi servis pack 2 zbog mesingera koji na kecu iz cistog mira nece da radi..kada izbrisem instliran servis pack eto je i slika..zna li neko kako da problem resim i da imam sliku?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MyDoom Probaj KM plejer bez ... 17.12.2009. 21:13 #171744

broj poruka: 553
instaliranja dodatnih kodeka!Koja ti je graficka?Tu te zeza overlay!

Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour

Pesmice za dobro jutro... :))
http://www.youtube.com/watch?v=imYr8YjXXlQ
http://www.youtube.com/watch?v=gS5ZOJyN8B4

citokinin .. 17.12.2009. 21:21 #171748

he he znam da je grafika ali ne znam resenje..u pitanju jestarija grafika= ati radeon 2600 pro 512mb

MyDoom Pa probaj da kad instaliras SP2... 17.12.2009. 21:25 #171750

broj poruka: 553
instaliras i drajver za grafiku ponovo,moze da se desi da windows zameni neke fajlove!Moja preporuka ti je da koristis samo KM plejer bez instalacije dodatnih kodeka.

Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour

Pesmice za dobro jutro... :))
http://www.youtube.com/watch?v=imYr8YjXXlQ
http://www.youtube.com/watch?v=gS5ZOJyN8B4

citokinin .. 02.01.2010. 12:39 #176717

probao sam da deinstaliram sve dravere kako za video tako i za grafiku i ubacio nove i opet nista:(..
znaci ispizdecuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
ali dobih sliku na gom plejeru jer sam ubacio nove drajvere ali opet nema ni na jednom plejeru drugom slika i ono sto je jos vaznije nemam sliku na tv kartici asus-ovoj:(
ako neko zna resenje molio bih da mi pomogne.

gilopile Re: nema slike? 02.01.2010. 12:46 #176718

broj poruka: 9459
Moj predlog ti je da se ne zezas sa naknadnim ubacivanjima SP-a2,3jer obicno na taj nacin sve polazi po zlu...nego da si nadjes win koji vec u sebi poseduje SP2,ili3,pa instaliraj.Vezano za tvoj problem
:Pogledaj u Gom plajeru pod video output/type sta je izabrano,pa tako postavi i na druge plejre,prog.za gledanje tv-a...

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: kada instaliram servis pack 2 i 3 na postojeceg keca win..izgubi mi se slika tj ne mogu da gledam filmove ali cujem zvuk.probao sam da izbacim drajvere postojece a to su neki k lite mega pack 5 i nseto pa ubacim nove drajvece all in one opet nema slike..imam vise plerera na kompu kao sto su gom plejer,bs plejer..i nijedan nema sliku tuzno zar ne? a treba mi servis pack 2 zbog mesingera koji na kecu iz cistog mira nece da radi..kada izbrisem instliran servis pack eto je i slika..zna li neko kako da problem resim i da imam sliku?
citokinin .. 02.01.2010. 13:19 #176725

jbga kada sam instalirao win samo sam taj imao i gledam da ako mogu bez ponovne isntalacije to sredim jer sam instalirao dosta programa sa svim setovanjem, onako kako meni odgovara ali mi je ostao ovaj problem..
ako ne onda cu morati ponovo da instliram sve grrrr
gilopile Re: .. 02.01.2010. 13:27 #176727

broj poruka: 9459
Jbg,nista,probaj ono sto sam ti predlozio u proslom postu,pa ako neprodje,stisni zube pa podesi u bios-u cd/dvd kao first boot device,pa boot from CD:(

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: jbga kada sam instalirao win samo sam taj imao i gledam da ako mogu bez ponovne isntalacije to sredim jer sam instalirao dosta programa sa svim setovanjem, onako kako meni odgovara ali mi je ostao ovaj problem.
:: ako ne onda cu morati ponovo da instliram sve grrr
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs