Re: Re: Ishmerish mene za igrice bole q ko za lanski sneg
17.12.2009. 00:07
status: user broj poruka: 18472
Ai ti nisi mutav..U poslednje vreme dobro zabijas kolac ...Tu sam ja ne brini sve vidim
Green Green Grass Of Home
:: :: :: :: :: Sorry man,ovo od @ je bilo upuceno MAXIMA-I. :: :: Nesto si mi prolajao u poslednje vreme,non stop ti je kurac u ustima :)))(joke) :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: nego je zanimljiva zbog CUDA podrske.
Posto je to referentna kartica kako je najslabija ima neki bug, fabricku gresku ?
Pozdrav!
:: :: :: :: E kada sam ovo video,sad mi i nebi bilo zao da umrem :)) :: :: :: @Ako si uzeo onaj Gainward 4850 sa dual slot maskom(a ne hladjenjem),onda imas najslabiju 4850-ku na trzistu,koju ladno 4770-tke dobijaju :: :: Fino onda radi,ne greje se jako,ali je evidentno najslabija od svih :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Palit GeForce GT 240, PCIe2.0, 512MB GDDR3, 128bit, 575/2000MHz, DX10.1, CUDA, HDCP, HDMI/DVI-I/D-Sub, gar. 2 god. 7,10 :: :: :: :: Ne znam jel probao neko > :: :: :: ::
Tu kartu sam i ja imao. Sta joj fali? gpu na 625MHz, memorija na 993MHz, kao i sve ``obicne`` verzije 4850 Nije se grejala, niti cula, meni je radila na 720/1000 oko 5 meseci
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: :: :: :: E kada sam ovo video,sad mi i nebi bilo zao da umrem :)) :: :: :: @Ako si uzeo onaj Gainward 4850 sa dual slot maskom(a ne hladjenjem),onda imas najslabiju 4850-ku na trzistu,koju ladno 4770-tke dobijaju :: :: Fino onda radi,ne greje se jako,ali je evidentno najslabija od svih ::
Re: Re: Re: Ishmerish mene za igrice bole q ko za lanski sneg
17.12.2009. 00:27
status: user broj poruka: 7285
Please,nemoj mi reci da ti je trebalo 1700 postova,XXX-mail-ova i sms-a,XX sati telefonskog razgovora - -da to skontas :)
I sta hoces,vidis da ga lepo savetujem,pa to je zenama u prirodi a ne nama. Izuzev gay populacije,koju ja inace postujem :))).
Idem da naostrim cakije,imam svinjo`olj/disnotor ujutru.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ai ti nisi mutav..U poslednje vreme dobro zabijas kolac ...Tu sam ja ne brini sve vidim :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sorry man,ovo od @ je bilo upuceno MAXIMA-I. :: :: :: :: Nesto si mi prolajao u poslednje vreme,non stop ti je kurac u ustima :)))(joke) :: :: :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: nego je zanimljiva zbog CUDA podrske.
Re: Re: Re: Re: Ishmerish mene za igrice bole q ko za lanski sneg
17.12.2009. 00:36
status: user broj poruka: 18472
Bolje gledaj kad i kko cemo da se organizujemo da probamo tu tvoju zarulju i ako ja rakiju ne pijem.Pao bi posle dve casice hahahah..
Ja glasam za GT240 !NV rules..Green is the power,ATI sucks!hehehehehe...
:: :: :: Please,nemoj mi reci da ti je trebalo 1700 postova,XXX-mail-ova i sms-a,XX sati telefonskog razgovora - -da to skontas : :: :: I sta hoces,vidis da ga lepo savetujem,pa to je zenama u prirodi a ne nama :: Izuzev gay populacije,koju ja inace postujem :))) :: :: Idem da naostrim cakije,imam svinjo`olj/disnotor ujutru :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Ai ti nisi mutav..U poslednje vreme dobro zabijas kolac ...Tu sam ja ne brini sve vidim :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sorry man,ovo od @ je bilo upuceno MAXIMA-I. :: :: :: :: :: :: Nesto si mi prolajao u poslednje vreme,non stop ti je kurac u ustima :)))(joke) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: nego je zanimljiva zbog CUDA podrske.
Pa sta da ti kazem,bio sam ti prakticno na nogama(BG),a u petak sam u Subotici. Pa ako si raspolozen navrni,ma nemora obavezno radza,moze i Two fingers :)))
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Hebi ga tebra,znas i sam da sam bio u nemogucnosti da dodjem a ipak nisam ni aj blizu BG-a,svega 140km !Aj videcemo nesto ,mozda banem u tvoj kraj,jedino da mi obezbedis i smestaj da se ne cimam u istom danu da se vracam :)
:: :: :: :: Pa sta da ti kazem,bio sam ti prakticno na nogama(BG),a u petak sam u Subotici :: Pa ako si raspolozen navrni,ma nemora obavezno radza,moze i Two fingers :)) :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Ja uvek dajem glas za ono sto je povoljno ,a odradi ti posao.Mislim da sam i ranije pisao da ova Nvidia GT240 DX 10.1 po ceni i onome sto nudi vredi te pare ,za razliku od nekih drugih Nvidia modela.Sudeci po review sa net-a ne greje se puno ,nije gladna napajanja ,a vrsi posao ,skoro idealno za jeftinu radnu snagu.
4830 ili gainward 4850 za 7200,jace ne postoji za te pare,kakav crni gt240
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Ja uvek dajem glas za ono sto je povoljno ,a odradi ti posao.Mislim da sam i ranije pisao da ova Nvidia GT240 DX 10.1 po ceni i onome sto nudi vredi te pare ,za razliku od nekih drugih Nvidia modela.Sudeci po review sa net-a ne greje se puno ,nije gladna napajanja ,a vrsi posao ,skoro idealno za jeftinu radnu snagu.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.