Ljudi ima li neko iskustva s ovim monitorom? Meni su preformanse extra a cena `pristupacna`. Molim Vas neka me neko demantuje ako nisam u pravu posto nameravam da ga kupim...a i svako slaganje samnom, dobro ce mi doci:)...hvala svima koji pomognu! Evo link-a sa podacima: http://www.eurolink.co.yu/code/navigate.php?Id=2&pid=100055
931bf je trenutno jedan od boljih TN monitora i problemi koji muce TN tehnologiju su kod njega gotovo svedeni na minimum... Ako ne juris xVA monitor koji je sigurno bolji od 931bf,ali naravno i skuplji verujem da ces sa 931bf sigurno biti i prezadovoljan...
Najbolje je da ga pre kupovine uporedis sa jos par monitora pa sam odlucis..ipak je uzivanje u slici subjektivna stvar.
:: :: Ljudi ima li neko iskustva s ovim monitorom? Meni su preformanse extra a cena `pristupacna`. Molim Vas neka me neko demantuje ako nisam u pravu posto nameravam da ga kupim...a i svako slaganje samnom, dobro ce mi doci:)...hvala svima koji pomognu :: Evo link-a sa podacima: http://www.eurolink.co.yu/code/navigate.php?Id=2&pid=10005 Monitor je ekstra, verovatno najbolji TN na nashem trzishtu.Sa njim je razlika u kvalitetu izmedju TN i PVA panela dosta smanjena.Mada, ako imash kesha uzmi 971P, cena je 430e ali je najbolji 19" TFT koji se moze kupiti.
Ok, hvala na savetima momci Pa koliko sam shvatio to je najbolji 19" monitor za 300 jevreja (max koji mogu da dam)...ili bi ste vi preporucili neki drugi? E, da...zanima me kod odziva...sta znaci kad pored npr. 2 m/s stoji ono GTG (gray to gray)...a negde, u nekim specifikacijama ne stoji. Jel bolje bez ili sa tim GTG? Pozz
Ovo je Gaming varijanta Samsungovih modela serije BF.Namenjena je onim korisnicima koji igraju a i onim koji rade mnogo ozbiljnije stvari.Znaci karakteristike su zajedno svedene da ovaj monitor 931 kao 930 ima sve sto je neophodno za rad svakom korisniku.Hocu da kazem da je kvalitet na nivou,pocev od odziva,do samog kvaliteta slike i kontrasta.Neces se sigurno pokajati,cak sta vise bices odusevljen,ja imam 930BF i malo je reci da sam prezadovoljan i u skorije ga vreme necu ni menjati.931BF monitor novije generacije,za te pare i vise nego vredi,Pun pogodak!Pozdrav.
Monitor sam kupio pre nekih desetak dana i prezadovoljan sam, ima sjajnu sliku, igre i filmovi rade kao zmaj, bez ikakvih kocenja i duhova. Apsoluna preporuka za TN monitor.
:: Ovo je Gaming varijanta Samsungovih modela serije BF.Namenjena je onim korisnicima koji igraju a i onim koji rade mnogo ozbiljnije stvari.Znaci karakteristike su zajedno svedene da ovaj monitor 931 kao 930 ima sve sto je neophodno za rad svakom korisniku.Hocu da kazem da je kvalitet na nivou,pocev od odziva,do samog kvaliteta slike i kontrasta.Neces se sigurno pokajati,cak sta vise bices odusevljen,ja imam 930BF i malo je reci da sam prezadovoljan i u skorije ga vreme necu ni menjati.931BF monitor novije generacije,za te pare i vise nego vredi,Pun pogodak!Pozdrav :: i ja planiram u skorije vreme da uzmem Samsung 931BF, kao se kreće cena ? Izgleda skroz moćno!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.