Elem poceli su problemi sa racunarom i to sledeci.Dolazi o restarta racunara izbacujuci pri tome na ekranu odredjene artifakte koji me navode da posumnjam na grafiku.Takodje u trenutku zamrzavanja slike iz racunara se cuje odredjeni zvuk nalik na pistanje.Medjutim jos cudnije je da racunar prolazi bez problema 3d mark.Takodje i kontrolom celog racunara kroz everest ne vidim neki problem sto se tice temperature.Sve je u granicama normale.Simnjam i da nije mozda do napajanja MS industrial 550 satro vati. athlon 5000+ black edition saphire 3850 asus m3a 2*1 gb transcend 800 mhz wd 320 gb Sta vi mislite odakle da krenem?
Evo sada sam poterao nekih pola sata COD: Modern Warfare 2 i nije se racunar restartovao.Danas kada sam dosao sa posla ukljucih racunar i on se za nekih pola sata tri puta restartovao uz karakteristicne simptome koje sam napisao.Sada radi nekih sat sat ipo bez problema.Da napomenem da tada racunar nisam opteretio izuzev neta itd. Sto se tice nekog mirisa iz napajana nista posebno se ne oseca
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.