treba mi agp grafa klase 7600/1650 koja ne prelazi mnogo dimenzije low profile bracketa. da li postoji uopste tako nesto (kod nas, polovno, oglasi)? http://www.shortrunpro.com/popup.aspx?src=images/Product/large/13912.jpg PS. sam bracket moze da bude full size, njega menjam. ali nemam mesta u kucistu za full size karticu ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Pufi pitanjce za tebe,to jest prenesi mi iskustva sa tim Fenrirom sto hladis I7?:)) Ili ako mislis da ima neki bolji cooler preporuci mi!! Hvala unapred! Fenrir
Pa ovako,ja sam koliko toliko zadovoljan,on je sposoban da oladi procesor na 3.9GHz sa max temperaturom oko 76 stepeni,ne prelazi to posle oko sat LinX-a a u 3D Mark 06 CPU testu ne predje 72-73 stepena po jezgru sa 1.36v a kad ga stavim na 4.1GHz ne moze da bude stabilan jer mu je malo struje to je onda oko 1.38 a kad ga stavim na 1.4Ghz procesor se pregrejava i ide na 78-79 i ide dalje a ja tu gasim test,opet ti kazem i7 se dosta greje,Q9550 je uspeo na 4.3GHz sa max 77 stepena,i tako,dobar je kuler
Ali ja bi ti preporucio Thermal Right ULTRA 120 ili IFX-14
:: :: Pufi pitanjce za tebe,to jest prenesi mi iskustva sa tim Fenrirom sto hladis I7?:) :: Ili ako mislis da ima neki bolji cooler preporuci mi! :: Hvala unapred :: Fenri :: ::
Hvala na opsirnom odgovoru,elem Ja hladim svoj I7 920 sa Cooler Master V10 ali nisam nesto zadovoljan sa njim,pri tom radi CPU po defaultu.. Temp. mi ide do 67-68 stepeni!!Ja kao laik mislim da su to velike temp. a kuciste mi je veliko i ima dobro hladjenje CM Cosmos S..Tako da ne znam sta da radim??Da li postoji mogucnost da V10 nije dobro montiran ili da pasta nije dovoljno nanesena i da tu postoji problem sto je temp. visoka??Pri tom je stavljana neka no-name pasta..:(( Znaci dolazim do zakljucka da ono sto je najskuplje nije i najbolje,mislim na V10!! Hvala jos jednom na odgovoru.
V10 je najbolji Air kuler, ako hoces da ga menjas, ali ne vidim razlog, uzmi Prolimatech Megahalems.
:: :: :: Hvala na opsirnom odgovoru,elem Ja hladim svoj I7 920 sa Cooler Master V10 ali nisam nesto zadovoljan sa njim,pri tom radi CPU po defaultu.. Temp. mi ide do 67-68 stepeni!!Ja kao laik mislim da su to velike temp. a kuciste mi je veliko i ima dobro hladjenje CM Cosmos S..Tako da ne znam sta da radim??Da li postoji mogucnost da V10 nije dobro montiran ili da pasta nije dovoljno nanesena i da tu postoji problem sto je temp. visoka??Pri tom je stavljana neka no-name pasta..:( :: Znaci dolazim do zakljucka da ono sto je najskuplje nije i najbolje,mislim na V10! :: Hvala jos jednom na odgovoru ::
:: :: :: Hvala na opsirnom odgovoru,elem Ja hladim svoj I7 920 sa Cooler Master V10 ali nisam nesto zadovoljan sa njim,pri tom radi CPU po defaultu.. Temp. mi ide do 67-68 stepeni!!Ja kao laik mislim da su to velike temp. a kuciste mi je veliko i ima dobro hladjenje CM Cosmos S..Tako da ne znam sta da radim??Da li postoji mogucnost da V10 nije dobro montiran ili da pasta nije dovoljno nanesena i da tu postoji problem sto je temp. visoka??Pri tom je stavljana neka no-name pasta..:( :: Znaci dolazim do zakljucka da ono sto je najskuplje nije i najbolje,mislim na V10! :: Hvala jos jednom na odgovoru ::
vezanim za qler. jos samo da pitam, hocu li moci ja taj qler da turim na moju niskoprofilnu agp grafiku? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
rodjo pre ce biti da je mnogo paste to se stavlja ko zrno pirinca ako je natropano onda se vise greje, elem v10-ka je super cooler ja imam v1, dobar je i v8, a to je naj hladi i mem dobro.
prijatelju, kad bi ti znao sta je Titan Fenrir za V10 hladnjak, ne bi pitao za njega...garant ga nisi montirao kako treba, nema veze sto je pasta no name, nebitno, bitno samo da je ima, prouci ti to detaljno, ili zovi nekog da ti to fino namontira, nemoj si lud da menjas..
To cu i da uradim ,zvacu nekog da to spakuje kako treba!!Drugar koji mi je montirao V10 radi u nekom servisu i mislio sam da zna kako,sta!!Medjutim..:((
Verovatno drugar zna,ali se neretko desava da iz vise razloga ne legne kako treba(okom neuocljivo),pa bi bilo dobro da je odmah odradio proveru temperature i da postavi ispocetka.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: To cu i da uradim ,zvacu nekog da to spakuje kako treba!!Drugar koji mi je montirao V10 radi u nekom servisu i mislio sam da zna kako,sta!!Medjutim..:( :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.