Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Monitor, servis ili novi?
STRANA 1 OD 1
Tia Monitor, servis ili novi? 15.12.2009. 16:31 T22855

status: user
broj poruka: 37

Dva pitanja - Samsung 940BF, tek sto mu je istekla garancija i naravno skvikno. Nema slike, power dugme se cudno ponasa. Jedan normalan blink, pa jedan jako kratak. Proverila sam kablove itd, do njega je.

Elem - gde je najbolje doticno cudo odneti u servis, ako neko ima preporuku? I drugo, vredi li to uopste popravljati ili jednostavno uzeti novi jel bih trenutno mogla negde oko 200E da odvojim za to ali ne puno vise.

Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NDSystem Servis 15.12.2009. 16:40 #170753

broj poruka: 209
Najbolje da ga odneses u ERC, pa da ti oni kazu koja bi cena bila za popravku. Najbolje je kod njih ici za Samsunga. Iz dosadasnjeg iskustva sa njima, ispada da su najpovoljniji i najkorektniji, pa ako ti se ne bude ispatila cena poprvake onda pazari nov.

Pozdrav

Dušan Nastić
Beograd,

Ishmerish Re: Servis 15.12.2009. 17:05 #170758

broj poruka: 7285
Blago tebi kada imas dobra iskustva sa njima.Jesi imao 276.. mrtvih pixela pa su ti uvazili garanciju?

@Tia:Skiknuo jeste sigurno(doduse ima male sanse i da je grafa u pitanju)ali za svaki slucaj proveri izlaze,jer oni hoce da skiknu na tom monitoru(meni su otisla 2 VGA).Znaci promeni izlaze,ako koristis DVI-prebaci na VGA.
I ako budem u pravu to nikako neznaci da netrebas da ga reklamiras!

Pozz

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Najbolje da ga odneses u ERC, pa da ti oni kazu koja bi cena bila za popravku. Najbolje je kod njih ici za Samsunga. Iz dosadasnjeg iskustva sa njima, ispada da su najpovoljniji i najkorektniji, pa ako ti se ne bude ispatila cena poprvake onda pazari nov.
::
:: Pozdra
:: Dušan Nastić
:: Beograd
Tia Re: Re: Servis 15.12.2009. 18:19 #170783

broj poruka: 37

Vidis, nisam ni pomislila na izlaze. Meni je VGA davno rekao pa pa, stoga ja vec koristim DVI al eto nisam se uopste setila dok mi ti ne pomenu.

Nista, probacemo :)

Hvala svakako!

:: Blago tebi kada imas dobra iskustva sa njima.Jesi imao 276.. mrtvih pixela pa su ti uvazili garanciju
:: @Tia:Skiknuo jeste sigurno(doduse ima male sanse i da je grafa u pitanju)ali za svaki slucaj proveri izlaze,jer oni hoce da skiknu na tom monitoru(meni su otisla 2 VGA).Znaci promeni izlaze,ako koristis DVI-prebaci na VGA
:: I ako budem u pravu to nikako neznaci da netrebas da ga reklamiras
:: Poz
:: Lala 4ever!
:
:: ::
:: ::
:: :: Dušan Nastić
:: :: Beograd
NDSystem Erc 15.12.2009. 22:47 #170895

broj poruka: 209
Pa nisam rekao nista oko mrtvih piksela. To je posebna prica. Mislio sam na servis van garantnog roka. A sto se mrtvih piksela tice kada god ih je bilo, uz vecu ili manju raspravu sam dobijao nov. Uvek sam im poturao pod nos onu njihovu garanciju u kojoj bas nigde nista ne pise o mrtvim pikselima a a kamoli o tome koliko sme da ih ima itd. Uvek se uhvatim za garanciju, to jest za papir, a oni tada nemaju za sta da se u`vate pa moraju uvek da urade zamenu:)

Dušan Nastić
Beograd,

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs