ma grafa je dobra,sta oces moze se lepo naigrati sa njom
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Pa jest zemo,to je jedina prednost :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: haha trosi kao moja sijalica ::
ne znam sto su je pravili,kao zamenu za 4770,kad i ova je isto sranje samo dx11,koji jos 98% nas jos ne koristi,bolje da su naparvili zamenu za 4890,tj 4890 u 40nm...
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Nije ona losa,samo je evidentno slabija od 4870,samo to sam hteo da kazem(radi nekih) :: :: Pozz zemo :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: ma grafa je dobra,sta oces moze se lepo naigrati sa njo ::
ja se i ne bih nesto oslanjao na 3d mark jer je ipak to bench, videh na nekom od review-a 5970 ima 2000 P markova manje od 295 u vanatage-u ali kad zaigrase puce 295 ko da ne kazem sta, ja jesam atijevac ali sam ipak za pametniju kupovinu sto sa nVidiom u poslednje vreme bas i nemam, inace gore navedena 5770 je cak i navedena kao zamena za 4850 ponegde a inace je zamena za 4870 i to 512MB, koji frame manje ali dx 11 i ostale cari 5xxx serije, u sustini uvek ce postojati `prepirka` izmedju crvenih i zelenih
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.