Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
sky star 2
STRANA 1 OD 1
gitta sky star 2 17.09.2006. 17:09 T2284

status: user
broj poruka: 2
nov sam u celoj priči. skoro sam nabavio sky star 2. Èuo sam priče o otključavanju kanala i sl.,medjutim meni su oni najinteresantniji zaključani (discavery, cartoon,history,..). Da li mogu da se otključaju i kako (for dummies please!)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
forma sky star 2 (nuzno zlo) 17.09.2006. 18:45 #8328

broj poruka: 1

taj sky star 2 nije losa stvar, samo za te kanale koje si naveo, nju zaboravi. Tako su bar meni rekli. Taj lik koji mi je prodao mi je obecao kule i gradove s njom, da bi kasnije na par foruma video da od toga nema nista sto se tice kanala koje si pomenuo. Ja sam je prvenstveno koristio za satelitski net, pa kada sam uveo wireless to sam odmah prodao...

VMARC Re: sky star 2 (nuzno zlo) 17.09.2006. 20:32 #8330

broj poruka: 9425

::
:: taj sky star 2 nije losa stvar, samo za te kanale koje si naveo, nju zaboravi. Tako su bar meni rekli. Taj lik koji mi je prodao mi je obecao kule i gradove s njom, da bi kasnije na par foruma video da od toga nema nista sto se tice kanala koje si pomenuo. Ja sam je prvenstveno koristio za satelitski net, pa kada sam uveo wireless to sam odmah prodao..
Znaci sve ovo zaboravi.

SkyStar 2 u rukama nekoga ko je presedeo par sati za netom, uz pomalo razumevanja bar engleskog, mada je i znanje hrvatskog sasvim dovoljno :)) predstavlja izuzetno mocnu spravu. Trenutno mozes gledati sve tebi interesantne kanale preko Digital+ platforme, EasyTV, ORF ili TPS paketa ili jos mnogo mnogo vise ukoliko imas permanentnu internet konekciju minimum 128kb/s.
E sad, program je npr. Progdvb (www.progdvb.com), emulator je s2emu ili vplug ili oba zajedno i validni kljuc ti je softcam.key.
Mislim da sam ti dovoljno pomogao jer sve ostalo bi zaslo u domen piraterije a to sebi ne smem da dozvolim.
Pozz.
masic skystar 2 17.09.2006. 23:32 #8332

broj poruka: 1

imas na sat forumima sve o kodiranju a tom karticom mozes da gledas sve kanale ako imas kablovski net ili adsl mozes sa imas CS.

mario80bg sky star shit 2 15.03.2007. 20:44 #14021

broj poruka: 163
Sa tom karticom mozes da obrishes bulju kao i ja kada sam je kupio pre skoro dve godine .)

Ti nadjes kljuc. skines ga i ubacis a prekosutra ga promene... I onda cekas jedno 15- 20 dana dok ga neko ne razbije i gledas 2 dana :)
U principu gledas 4-5 dana u mesecu a dao si 70- 80 evra .)

Da ne zaboravim - ima hiljade arapskih, svapskih, tunguskih programa koji ne vrede qurcu.

Jedino za sta mi je valjala jeste download preko mane i to ako imas vremena da pregledas silno djubre koje juzna evropa porucuje preko satelita. Ima tu muzike filmica, programa...

Inace je djubre. Nisam alkos ali bolje da sam propio ili prokockao te pare...
U zivotu nisam grdje bacio pare na komp .)

dokolenko

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs