Kad se vec povela prica o grafikama, da vidim koliko se ceni 8800 GT 512 MB DDR3 single slot GAinward i MSI, mada sam mogao ostati na ranijoj temi. Cisto me interesuje, jer ih imam 8 u igraonici. Dakle, koilko bih dobio da ih prodajem u BG?
Pa toliko su i nove. Sto bi neko platio polovne, koliko su i nove!? Isto sam se pitao i za ATI 4850 koje su bile oko 70 e, a sad ih neko kupuje polovne za iste ili vece pare. Ipak treba biti realan. Ja sam vec proda moje prijatelju za 50 e/kom, ali se malo raspitaj. Ima ih novih za iste pare, koje si ti naveo.
:: gainward je odlican njega mozes skuplje negde oko 80e a msi on je slabiji njega ne znam oko 60-70 mozd :: :: Don`t drink and drive take joint and fly :: ::
:: Da li si ti normala :: :: E si svestan sta si napisa :: :: http://img690.imageshack.us/img690/6158/i741ghz8800gt.pn :: Intel i7 920 OC 4.0GHz-TITAN FENRI :: GIGABYTE EX58-UD4 :: 3x1GB DDR3 Patriot 1600MH :: 1TB :: SLI 2xASUS 8800GT TOP :: CHIEFTEC 650 :: GIGABYTE Clear Cas :: 226B :: :: :: gainward je odlican njega mozes skuplje negde oko 80e a msi on je slabiji njega ne znam oko 60-70 mozd :: :: :: :: Don`t drink and drive take joint and fly :: :: :: ::
Niti vrede vise od 50e a niti se isplati davati ih ispod te cene,znaci 50e okruglo trazi i to je to...a taj gainward ne da je los nego,bas si ispao iz seme H-nitro :D
jesam sto se tice cena polovnjaka, ali sto se tice marke nisam, ne da gresis nego...gainward 8800gt i gts mogu da se ocuju 200mhz vise od msi-a imao sam obe sad samo msi, koju cu da prodam. xfx, evga, gainward, asus, gigabyte tako bi ih po iskustvu poredjao po kvalitetu
Sto se 8800gt karti tice,prvo mesto bi zauzeo iCHill pa onda Evga,xfx,a tek onda sve ove ostale boranije na celu sa asusom i palitom..
:: jesam sto se tice cena polovnjaka, ali sto se tice marke nisam, ne da gresis nego...gainward 8800gt i gts mogu da se ocuju 200mhz vise od msi-a imao sam obe sad samo msi, koju cu da prodam. xfx, evga, gainward, asus, gigabyte tako bi ih po iskustvu poredjao po kvalitet :: :: a 3Dclub je jedno sranje ljut :: :: Don`t drink and drive take joint and fly :: ::
Moj 8800gt MSI radi na 740 core 1850 shader-i i 1000 mem. Sad vec ima nekoliko godina kako ga cepam. A znam da je drugarov Gainward crko posle dosta kratkog vremena.
heheh nej da more druze nista sa xfx i evga sto se karti tice, a inno3d za mene ne predstavlja nikakvo savrsenstvo oni su pravili i gf275 ali ih nema na trzistu ko da su se povukla tako da......ichillout :D
moj msi na 680-1790 i 972 core znaci posto postoje samo 2 biosa ti imas noviji :D
stvarno je smesno ovo sa cenama i zestoko me nervira.....da e karte kao 8400..3650...7600 - 7900 i jos matorije karte prodaju od 30-40e i PRODAJU SE znaci nije samo da se cene toliko...a 8800 gt, 4850 itd..sve manje i manje....(pricam sve o pci-e kartama ) Nema nikakve granice izmedju tih karti..mozes uzeti u tom cenovnom rangu + - 300 % razlike u perfomansama graficku
neverovatno ali istinito. Kao i sa LCD monitorima. Nudio sam choveku 50 evra za monitor 19`, preko tri godine star, i nece da proda. Josh podigo cenu na 70e, jer ga je prvo cenio 60e. Verovatno je ishao logikom, `da podignem na 70e pa ce spustiti na taman toliko koliko sam zacrtao`. Za 3god. garancije cu dati 50e i uzeti nov monitor, mozda i veci... Tako i jedan aktivni chlan Pc berze, sa zvuchnicima, koje je prodavao po 45evra pa kada je chuo raspravu na forumu odmah podigao na 50e. Za 5e se blamira, a i pre je sa tolikom cenom. Sramota. ko nema u vuglu, ima u guglu
Stvarno su bezobrazni...ne bavim se hw vec 4-5 god i odem kod nekog poznanika sto radi sa hw da vidim dal ima neku 8600gt za ortaka kad on kaze imam gigabyte 35e :) hahaha znaci strasno. sta reci na to..kazem hvala pozzzz
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.