Grafa je na Asus X50GL laptopu i driveri koje skinem za 64 bit win 7 sa nVidia sajta ne radi ??????????? Neko rece odlicni driveri ima li neko iskustva koje drivere da skinem, jedina srecna okolnost je sto mi se net debelo istripovao pa skida 0.5mb/s :).
Gile spameru, pa je li moguce da ti ne umes da nadjes link...eh... ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Trebalo bi da je isti engine kod viste i win7... ja kada sam kupio pre god dana dobio sam cd sa ovim drajverima. Ako ti znaci, dogovoricemo se vec kako da ti ih prosledim, ili da uploadujem negde (recices mi gde), ili preko skype recimo itd.
Probao i za Notebook seriju 8 i za notebook seriju 9, samo kaze there is no hardware that is compatible with driver. A sigurno milion % ima 8200 i ne prijavljuje. Ja sam onda lepo lupio ove za desktop trziste kada nece ni njih i ode covek bez instaliranih drivera, doci ce za 7 dana pa cu videti. @nikolape pa slican je engine (source), ima ih sigurno na sajtu Asus-a skinucu pa cu videti jel rade. Ovi driveri sa Asus sajta za Win 7 takodje ne rade, donece disk uz lap pa cemo videti sta se desava :). Hvala svima :).
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.