Kartica je gore navedena, model DTV2000H plus instalirana je na W7.
Problem je u tome što sa daljinca ne mogu da regulišem ton (daljinac radi u svim ostalim funkcijama uredno ali komp ne reaguje na promenu tona sa njega). Pošto na drugom kompu već imam Leadtek PVR2000 expert, upoređivao sam setovanja i ono što me buni a i što verovatno predstavlja problem je to što je u poljima AUDIO-OUT CONTROL LINE i RECORDING CONTROL LINE setovano LINE-IN a na DTV2000 tu opciju nemam (pored LINE-IN tamo postoji i što-šta drugo poput AUX, MIC itd.) Tu postoji samo VOLUME i CD AUDIO a na RECORDING CONTROL LINE ima opcija samo za MASTER VOLUME.
tu je bilo malo natezanja pošto kad su je montirali naravno nije bilo nikakvog tona. Znajući iz iskustva sa već pomenutom PVR2000 šta je činiti zvao sam ove iz servisa da dođu da pregledaju to pošto sam tek uzeo mašinu i lik je uboo onaj AV kablić u karticu a drugi kraj sa plavim džekom je uboden u IN. Ton se pojavio ali tek posle vidim da ne fercera sa daljinskog.
Ovde se sad gubimo. Ti imaš zvuk, ali ne možeš da ga kontrolišeš sa daljincem ? Sa daljinca rade sve komande osim te ?
Da nije dole u tray overeno MCE remote ? Ona dole ikonica kod sata: WinFast Wizard.
@eseses Hvala + 3.
:: tu je bilo malo natezanja pošto kad su je montirali naravno nije bilo nikakvog tona. Znajući iz iskustva sa već pomenutom PVR2000 šta je činiti zvao sam ove iz servisa da dođu da pregledaju to pošto sam tek uzeo mašinu i lik je uboo onaj AV kablić u karticu a drugi kraj sa plavim džekom je uboden u IN. Ton se pojavio ali tek posle vidim da ne fercera sa daljinskog :: :: U SOUNDS mi je čekirano LINE IN
`bem li ga... Instalirana je ona sa diska iz pakovanja, na njemu piše da je 2.0.3.16. Za drajvere piše pored svakog da su za vistu, to verovatno nije problem.
Što se audio kartice tiče, kao što rekoh, vezana je preko AV kablića u plavi (IN) slot. Da probam u neki drugi? I da skidam PVR ovaj najnoviji.
Nema ne čemu. Poboljšanja ima. Sa drajverima sa malo spori. Ja recimo sa PVR3000 moram da koristim neke Falcom II modifikovane drajvere za Vistu i 7 da bi radio hadrverski capture i preview. A oni moraju u test modu da se instliraju......već me boli glava.....
:: Majstore, uspelo je! Sa PVR 2 2.0.3.28 je proradilo! :: :: TNX! TNX! TNX :: :: PozZ :: :: ::
Chistio sam neki komp od virusa i devojchica se pozalila da sa Tv karte nema tona. Rekla je da je imala ton kada pritisne dugme `time shifting`, ali i ta fora je bila prestala da shjaka. Poshto sam ochistio komp od virusa i reinstalirao drajver tv karte, ne znam tachno koji model, znam da je bila Leadtek, to je proradilo ali opet kada se chachne `time shifting`. Poshto se nisam druzio sa tv kartama u chemu je trik, neka neko napishe? ko nema u vuglu, ima u guglu
Interesantno da Leadtek sa PVR2 2.0.3.28 nece da radi moja Leadtek Global i Leadtek Expert kako treba. Naime, kada snimam 2-3 sata videa na XP-u slika i ton mi nisu sinhronizovani, slika je blago receno jako losa, dok sa prvim sve sljaka. Cak i kartice koje nisu htjele da rade Leadtek Global, rade samo sa staronm aplikacijom iz 2006 godine. Mozda ja nesto gresim, ali mislim da ne. Mozda postoji neko drugo resenje.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.