Problem sa usb tv tunerom PINNACLE PCTV 330e. Windows iz cuga prepozna tuner - nije mi trebao CD - koji sam dobio uz tuner. Ali kod skeniranja TV kanala prepozna mi samo 5-6 tv stanica, i to bez tona. Negde gresim ???? ALI GDE. Da napomenem sva muka se odvija na Windows media centru. Hvala na savetima.
Neko je vecj spominjao na forumu da na win7 ne radi za sada ni jedna tv tuner kartica. Tako sam negde priochitao da je neko napisao pre par meseci. Nisam siguran u tu info. Valjda je problem u drajverima.
(ta će ti sintagma biti poznatija kada se oženiš...) Kada iko pomene tv kartice i problem ima slika nema ton ili slika je bw... onda pogledaj u settings čega god, kartice, programa kojim gledaš, da nije postavljen NTSC umesto PAL-B kao tv sistema. Mi u Serbistanu, a i u ostatku Evrope, koristimo PAL sistem za razliku od Amera i default podešavanja na večini kartica.
Hvala!Tebi cestitam na neizbeznom 212 postu,a za dalje cemo da vidimo.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Cestitam na jubilarnom 2800 postu! Svaka ti dala i na vreme dobila : :: :: :: :: Procesljaj malo ovde :: :: http://www.pcberza.rs/forum/forum.php?forid=23&katid= :: :: :: :: I ne postavljajte nanovo teme non-stop.O W7-ici ima tema koliko hoces.. :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.