Potreban mi je savet u vezi izbora wide monitora od navedena tri modela. Do sada su mi svi `kockasti` monitori pa nemam iskustva sa ovim rezolucijama kod 22` i 21.5` koji je optimalniji za CS i W3 frozen throne a da sto manje izoblicuje sliku uz AMD x2 platformu i integrusu. Cena je +-5e.
ne mora da ti izoblicuje sliku uopste... recimo u nvidia drajverima imas opciju da stavis da ti screen ratio ne odredjuje monitor, vec grafika i stavis da uveca maximalno moguce al da zadrzi format slike koji je 4:3 ili 5:4, kako vec... potrazi to ako imas nesto slicno u katalistu i resio si problem sa razvucenom slikom...:)
Nikolas asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda
:: Do sada su mi svi `kockasti` monitori pa nemam iskustva sa ovim rezolucijama kod 22` i 21.5` koji je optimalniji za CS i W3 frozen throne a da sto manje izoblicuje sliku uz AMD x2 platformu i integrusu
steta sto ne moze screen shot da se uradi, majke mi je tako ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: :: uzmi samsung 2233sn neces pogresiti ja ga imam :: :: tacno je da ima malo probijanja pozadinskog osvetljenj :: :: ali 1080p video sadrzaj na njemu je pravi dozivlje :: :: a poruka za onoga ko lupa o ull hd-u i d-sub: ne se.i :: ::
kako sam ja shvatio, mislio je kada je maximalna rezolucija 1280x1024 i fullscreen, pa se onda razvuce na npr 1680x1050, nek me covek ispravi ako gresim? ako je to u pitanju, za to ima resenje... za nvidiu sigurno, pretpostavljam da ima i za ati...:)
Nikolas asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda
:: Nijedan ne izoblicuje sliku, gde si to cuo :: :: Na tim 21.5 monitorima slika je preciznija jer je veca rezolucija, pa ti odluci: veca rezolucija ili veca dijagonala :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.