poz ljudovi....treba mi mala pomoc...naisla mi jedna grafika,pa razmisljam da li vredi uzeti ili zadrzati ovu koju imam.A imam gainward 7600gt http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=1
KOJA GRAFIKA JE BOLJA?I ZA KOLIKO? VREDI LI MENJATI?ILI IPAK ZADRZATI POSTOJECU (7600gt)? Koliko max. dati za ovu 7800gs,tj. koliko vredi? Naravno u pitanju je AGP slot..... Uzimam za igrice,da poteram ono sto se moze poterati u agp slotu
7600GT da menjaš za 7800GS ? -Batali. Razlika je toliko mala u odnosu na 7800GS da ne bi bilo smisla uopšte ni da izbadaš tvog GT-a iz slota da probaš 7800.
hvala bax ti si jedini ovde azuran na forumu,da nije tebe wala... daj bre covece trazi da te placaju :D pozz i hvala, PS. tako sam i mislio,ipak dobro je i ovo sto jeste Poz i jos jednom hvala
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.