To je bas dostojna zamena, znaci tacno duplo i jos malo jaca od 4850, plus DX11 za ubuduce, jer sa tom kartom ce biti miran ko god je uzme jos dugo u nekim rezolucijama do 1920x1200.
:: Slazem se.5850 bi bila dostojna zamena 4850 :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Ako imas potrebe za jacom od ATI 4850 ti je menjaj, mada ona tera sve u punom sjaju, ja bih ti predlozio da ti sacekas jos koji mesec, taman ce pasti i cena ovoj ATI 5850 a i ATI 4890, pa utopi lepo tu grafiku kasnije za oko 80e...
ipak ti sacekaj 5850 (dx11 sto jes` jes`), 4850 nije slaba graficka da bi se smorio sa njom,sad ce valjda neki popusti za novu godinu i to pa se isplati cekanje, 4890 jeste jako dobra karta ali pored 5000 serije je pogresan korak
he jaca,pa koliko sam gledao testove nije ona nesto jaca max 10%,a negde u toliko slabija @hikinik uzmi saffire VaporX za 155e i da te bog vidi,pogledaj na ITsvet komentare niko nema nista lose da kaze za nju,ultra tiha,i hladna mada za 150 imas i power color sa vodenim blokom da ne bude da naginjem na neciju stranu dobro pogledaj ovaj test
:: A sto ne bi za te pare uzeo GTX 275 koja je brza od 4890?Jos je i nVidia. :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: nije tajna,druze - 180 :: :: :: ::
a sad jedno glupo pitanje(posto nisam upoznat) - ima li ova ASUS EAH5850 SMART DOCTOR-a(da mogu ja sam da podesavam fan speed) i koliko je bucna???? ova EAH 4850 koju imam je bucna tek kad je fan na 70-80%
:: :: a sad jedno glupo pitanje(posto nisam upoznat) - ima li ova ASUS EAH5850 SMART DOCTOR-a(da mogu ja sam da podesavam fan speed) i koliko je bucna???? ova EAH 4850 koju imam je bucna tek kad je fan na 70-80% :: ::
4850 se cuje na fanu na 40% evo sad kod mene temp u idle 83 stepena :). 5850 je ubica, odlicna kartica :), a fan mozes kontrolisati iz ATI Catalysta :).
Kad je Asus u pitanju nemas brige, ja imam ASUS 9600GT (gladiator), moji drugari ASUS 4850, ASUS 9800GT... Sve te kartice su veoma tihe, kod mene pise 100% fan speed (everest) dok u gpu-z 0%, temperatura ne prelazi 60c... Nisam gledao kod drugara, ali sve u svemu asus nema tih problema sto se tice buke i temperature...
nerazumem zasto platiti 30e vise,kad za 150e kupis VaporX koji je full karta uostalom tvoje su pare pa ti vidi
``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: :: a sad jedno glupo pitanje(posto nisam upoznat) - ima li ova ASUS EAH5850 SMART DOCTOR-a(da mogu ja sam da podesavam fan speed) i koliko je bucna???? ova EAH 4850 koju imam je bucna tek kad je fan na 70-80% :: ::
Cek ti njemu kazes da uzme 4890 ? Za 30-50 evra vise ima mnogo bolje odradjenu karticu 5850. Nego off koji si uzeo phone ?
Pozdrav!
:: nerazumem zasto platiti 30e vise,kad za 150e kupis VaporX koji je full kart :: uostalom tvoje su pare pa ti vid :: :: :: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO` :: :: :: :: :: a sad jedno glupo pitanje(posto nisam upoznat) - ima li ova ASUS EAH5850 SMART DOCTOR-a(da mogu ja sam da podesavam fan speed) i koliko je bucna???? ova EAH 4850 koju imam je bucna tek kad je fan na 70-80% :: :: :: ::
jos nista kupio sam n85,full 2 god garancije,ali me je kolega zamolio da mu prosledim,i jbg ali uzeo sam n95 i e51 u zamenu pa kad ih se resim razmilslicu HTC Tetovaza me privlaci,na reklami je ruzan ali kad ga izmes u ruku,mnogo dobar
``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: Cek ti njemu kazes da uzme 4890 ? Za 30-50 evra vise ima mnogo bolje odradjenu karticu 5850. Nego off koji si uzeo phone :: :: Pozdrav :: :: :: :: nerazumem zasto platiti 30e vise,kad za 150e kupis VaporX koji je full kart :: :: uostalom tvoje su pare pa ti vid :: :: :: :: :: :: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO` :: :: :: :: :: :: :: :: a sad jedno glupo pitanje(posto nisam upoznat) - ima li ova ASUS EAH5850 SMART DOCTOR-a(da mogu ja sam da podesavam fan speed) i koliko je bucna???? ova EAH 4850 koju imam je bucna tek kad je fan na 70-80% :: :: :: :: :: ::
Ja sam mozda trebao da sacekam da uzmem tu Tetovazu mada mi je nekako mali ekran za HTC-a i touch screen mada ova E52-jka je odlicna dugo baterija drzi i meni vise treba multimedijalni telefon nego neki smart, kasnije ce leci neki HTC. Na Tatoo je Android koliko se secam :), ima kod vip-a preko postpaid-a. Da sam bio na tvom mestu uzeo bih belog heroja :). Nije losa ta n85-ica mada mi se te n8x Nokia-je uopste ne svidjaju, kao ni onaj krs od N97.
Pozdrav!
:: jos nist :: kupio sam n85,full 2 god garancije,ali me je kolega zamolio da mu prosledim,i jb :: ali uzeo sam n95 i e51 u zamenu pa kad ih se resim razmilslic :: HTC Tetovaza me privlaci,na reklami je ruzan ali kad ga izmes u ruku,mnogo doba :: :: :: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO` :: :: :: Cek ti njemu kazes da uzme 4890 ? Za 30-50 evra vise ima mnogo bolje odradjenu karticu 5850. Nego off koji si uzeo phone :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: nerazumem zasto platiti 30e vise,kad za 150e kupis VaporX koji je full kart :: :: :: uostalom tvoje su pare pa ti vid :: :: :: :: :: :: :: :: :: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: a sad jedno glupo pitanje(posto nisam upoznat) - ima li ova ASUS EAH5850 SMART DOCTOR-a(da mogu ja sam da podesavam fan speed) i koliko je bucna???? ova EAH 4850 koju imam je bucna tek kad je fan na 70-80% :: :: :: :: :: :: :: ::
necu saphire-ocu asus 5850 samo se tripujem da nije mnogo bucna????imam chieftech-ovo big tower kuciste sa 3 12tice - ladno je ko guja ali je to ipak jedna velika rezonantna kutija koja pojacava zvuk cak i ove eah 4850 koju imam!!!e to mi je samo trip...
u sustini nije bitno kog ces proizvodjaca da uzmes zbog... http://www.youtube.com/watch?v=FYfzKdU3WKw jedino sto asus ima voltage tweaker a to kosta sto je po meni bacanje para
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.