to nemoj da te cudi i u sustini taj aero score ti je game score jer ne moze niko da me ubedi da sa radeonom 4350 512mb imam 5.7, svaki put imrem od smeha kad vidim, pazi realno solitarie mi ne secka. Salu na stranu mislim da su oni nesto tu zabuggovali pa tako pokazuje, aero sigurno nije zahtevniji od KRIZE
Pa to me bash ni bunilo. Da je aero score zahtevniji od game.
:: to nemoj da te cudi i u sustini taj aero score ti je game score jer ne moze niko da me ubedi da sa radeonom 4350 512mb imam 5.7, svaki put imrem od smeha kad vidim, pazi realno solitarie mi ne secka :: Salu na stranu mislim da su oni nesto tu zabuggovali pa tako pokazuje, aero sigurno nije zahtevniji od KRIZ :: :: :: :: :: :: trla baba wlan :: ::
cista glupost moj kolega ima 5.9 za 7300gt od max 7.9 a taj ge force je teski shit od karte,kad sam je imao pre 3 godine ni tad nisam mogao da se lepo igram a kamoli sad
``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: Pa to me bash ni bunilo. Da je aero score zahtevniji od game :: :: :: :: to nemoj da te cudi i u sustini taj aero score ti je game score jer ne moze niko da me ubedi da sa radeonom 4350 512mb imam 5.7, svaki put imrem od smeha kad vidim, pazi realno solitarie mi ne secka :: :: Salu na stranu mislim da su oni nesto tu zabuggovali pa tako pokazuje, aero sigurno nije zahtevniji od KRIZ :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: trla baba wlan :: :: :: ::
nije uopste merodavan, hard disk retko koji ima vise od 5.9, a procesori klokovani i7 imaju 7.5 ili 7.6 na primer.... Grafike isto, razlikuju se skorovi...
A ovo SP2, otkud znam zasto pise, nije ni meni jasno... Mozda se nesto izbagovalo kad je radio automatic update, pa pomesao sa Vistom SP2...
poblesaveo, pitaj boga(tj. microsoft:) po cemu oni ocenjuju ovo, dal memorija na grafickoj dal brzina gpu-a ili nesto trece, eto meni daje 6.8 na 8800gt sa 256 memorijom tako da pitanje je, mada mislim da su ipak ove ocene priblizno tacne recimo ja na e5200(trenutno na 2.9ghz) sam dobio 5.9, tako da nije to toliko netacno......ali kako on to grafiku ocenjuje bem li ga!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.