Sta se isplati najvise od ove tri kartice,posto su po ceni tu negde da kazem,manje vise je 4870 skuplja od ove dve :) Inace monitor je 19` tako da je logican izbor neke sa 512mb rama :) Ajd ako moze neko da napise koje bi bile najisplativije uzeti za neki novac do 120e...naravno da se podrazumeva sto bolje hladjenje itd...
Pa najbolji izbor bi bio ATI 4870 jer je generalno i najjaca..E sad,te grafe ne volim bas samo zbog referentnog hladjenja jer se mnogo greju po defaultu..Tebi za tu rezoluciju zavrsava i GTS250 sve potrebe..Eno Medo se si taigra na 1680x1050 i covek je prezadovoljan. U svakom slucaju da ne ispadne da naginjem ka NV mada i ne tvrdim da je bolji izbor za ulozen novac imas ATI 4870 :
Pa jes bolji,samim tim sto je nvidijin produkt.......dovoljan razlog!!!
:: ajmo sad svi zeleni pricajte coveku kako je gts 250 bolji od 4870.. :: :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
:: spasavaj se ko moze ljudi evo ih.. :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
od GTS250, prednost GTS250 bi bila generalno bolja aj da kazem podrska u igrama,da ne pocinjem pricu o Ati drajverima, jer nekome rade na primer ekstra nekome prave probleme, toga kod nVidia ima mnogo mnogo manje. I physX u par igara, GTS250 ti je dovoljna za PhysX efekte u toj rzoluciji. Ali 4870 ce ti davati 15-20% bolji frejmrejt u vecini igara...
Samo ne svadja...to mi se svidja...vec je dosadilo pa se sad sve lepo kaze bez neke svadje,inace koj bi proizvodjac bio nebitna karta znaci od rasponu od 90-120e
Asus No. 1 sto se tice karata inace, XFX takodje, za Ati nije los Sapphire, HIS isto, mada ja bih gledao sto jeftiniju, jer ces dobiti svakako garanciju bilo kog da uzmes neki daju 2 neki 3 godine. Znaci gledaj sto jeftiniju, jabih tako radio.
Sutra treba da prodam neku moju kartu pa bi uzo nesto do 120e sto znaci da bi i za 70-80e uzo ali da mi zavrsava posao extra,e sad vidim ima his 4850 za oko 85e,to nije lose sta znam,a gts 250 je preskup za to sto nudi,mozda i polovno da se uzme neka gtx 260 za 110e ne bi bilo lose a jace od sve ove navedene sta znam,ne zurim se..
Za 4870 kartu gledaj da proizvodjac bude Sapphire,HIS,XFX,Power Color...Asusa nikako,jer su mnogo lose napravili seriju Glaciator.Imao sam Asus 4870 Glaciator,zlo od karte.
Najbolje bi ti bilo da uzmes polovnu GTX 260 SP 216,ali je pitanje kad ce neko da je prodaje,i po kojoj ceni.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Sutra treba da prodam neku moju kartu pa bi uzo nesto do 120e sto znaci da bi i za 70-80e uzo ali da mi zavrsava posao extra,e sad vidim ima his 4850 za oko 85e,to nije lose sta znam,a gts 250 je preskup za to sto nudi,mozda i polovno da se uzme neka gtx 260 za 110e ne bi bilo lose a jace od sve ove navedene sta znam,ne zurim se..
nisam koristio 9800gtx+ ali jesam 4850,samo da napomenem da je 4870 jaca osetno od 4850.. znaci min 20%, a u nekim igrama na itsoj rez i do 50%,znaci 4870 jede svaku igru
``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: Samo ne svadja...to mi se svidja...vec je dosadilo pa se sad sve lepo kaze bez neke svadje,inace koj bi proizvodjac bio nebitna karta znaci od rasponu od 90-120e
Asus ne bih sa tim glacijatorom ni gigabajtov uzasni zalman to nikad vise,samo neke normalne karte dolaze u obzir,vido sam ima neke powercolor pcs+ kao dobro je hladjenje odradjeno bile jeftine pre mes dana sad vidim nema nesto na stanju...
ajde zeleni uvalite coveku neku od gts karata sa kojima ne znate sta cete da radite jer niko normalan to ne bi kupio pored atijevih novih serija...
imas brate u plutosu ili u hellasu takodje za 11000 i nesto dinara saphire ati 5770 tako da to je best buy za te pare..naruci je i sacekaj... to je to..
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Brate nemoj ni ti da favorizujes ati,jer i sam znas da kad izadje fermi ima da pobrise patos sa atijem,mislim takvih prica nikad dosta i sve se zna unapred pa i da je covek debil znace sta ce se desiti,inace ove ati karte su trenutno malo bolje za ulozeni novac,uzimam ati garantovano samo ne znam sta cu jos,nesto najpovoljnije sto naleti,mozda i polovno
:: ajde zeleni uvalite coveku neku od gts karata sa kojima ne znate sta cete da radite jer niko normalan to ne bi kupio pored atijevih novih serija.. :: :: imas brate u plutosu ili u hellasu takodje za 11000 i nesto dinara saphire ati 5770 tako da to je best buy za te pare..naruci je i sacekaj... to je to. :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Za 19` incha monitor GTS250 je sasvim dovoljan. 4870 je overkill, tj neces videti nikakvu razliku na max rezoluciji... __________________ Scourge of PCBerza
Sad je najispativija 5850, a po onome što si nabrojao verovatno nemaš 20 i kusur hiljada, onda 4870...malo duže ćeš biti mirnan....ako je zapelo i ne bi da štkaš pare dalje.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.