Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
HTPC i tako po nešto
STRANA 1 OD 1
lahaine HTPC i tako po nešto 08.12.2009. 11:37 T22622

status: user
broj poruka: 118
Pozdrav svima . Recite mi jednu stvar hocu da pravim HTPC i imam nekih starih komponenata pa bih hteo da sklopim to a da se ne izuvam preterano :)

ploca P5VD2MX se procesor bi nabavio neki E550 i tako nešto memorije imam 1 GB i hard nije problem , e problem je grafička sa HDMI izlazom (zbog zvuka bih hteo da mi ide preko jednog kabla ). Procitao sam na internetu da HD4*** generacija imaju tu mogućnost pa šta bi mi preporucili od grafičke na ovoj masinu za ovu namenu :) ne mora biti nova :)

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Saske ... 08.12.2009. 18:24 #167701

broj poruka: 1117
pa, moglo bi to nekako da prođe iako je ploča prilično krš...i nisam baš skapirao koji bi procesor ti tu da metneš pošto to što si naveo ne postoji...
što se tiče grafičke, pošto nećeš da se izuvaš onda ti je jedna HD4650 i više nego dovoljna...pogledaj po cenovnicima, mislim da imaš MSI 4650 sa hdmi izlazom za najmanje keša...

Overclocking is the way of life!!!

lahaine joj 08.12.2009. 19:21 #167759

broj poruka: 118
Hvala ma nemam pojma neki E5400 mislim da je ...pogrešno prst poleteo. Znaci krš ploca a , e nemam pojma imam 2 koje su nao nove a nemam pojma sta ću sa njima da radim pa reko da ih iskoristim barem za nešto...

onda najbolje neku ploču sa integrisanim HD3200 i gotovo...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs