To sto si naveo da se desava meni deluje kao zestok konflikt sa necim u sistemu, mada ne mora da znaci... Ako se to desava i nakon reinstala sistema, probaj sa drugim diskom... Mozda je na tom ostecen neki fajl bitan za instalaciju drivera... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Situacija je sledeca,nikako nemogu da stavim 9.10/9.11 na masinu.Cim prodje C++ nesto kvrcne u kucistu i reset.Dok recimo 9.9 glatko prolaze :: :: E sad dali sam ja solo,koji ima probleme sa zadnje dve revizije catalysta :: :: Moja/Kumu prodata masina :: :: AMD 7850B :: JW-RX780X-AM2+(SC :: 3GB Kingston(800 :: WD 250GB AAK :: MSI 3870x :: LC6650GP :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=c1EbLreYo1M :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Ti ti je zato sto koristis ATI,ATI je sr@nje i ima lose drivere bla.bla.bla...Hahahahaha.
A sad ozbiljno.. Tebra hebem li ga,pokusaj da skines poslednju reviziju drivera za chipset ploce mada mi to deluje na sistemsku gresku u winu..Koliko ti je sistem stabilan?Nov?Jesi probao da dignes nov pa da krenes again sa instalacijom drivera?A da krenes sa metodom prvo driver za graficku a onda za chipset?Slicno mi se desavalo,poksuaj na ovaj nacin..Neko djubre od neceg je ostalo sto smeta..
:: Situacija je sledeca,nikako nemogu da stavim 9.10/9.11 na masinu.Cim prodje C++ nesto kvrcne u kucistu i reset.Dok recimo 9.9 glatko prolaze :: :: E sad dali sam ja solo,koji ima probleme sa zadnje dve revizije catalysta :: :: Moja/Kumu prodata masina :: :: AMD 7850B :: JW-RX780X-AM2+(SC :: 3GB Kingston(800 :: WD 250GB AAK :: MSI 3870x :: LC6650GP :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=c1EbLreYo1M :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Nađi ovaj drajver za 780G ploče. Sa svim posle njega je bilo nekih sitnijih bagova. Ovaj mi je sa prethodnom pločom (Gigabyte GA-MA78G-DS3H) radio savršeno. A, inače sa 9.11 katalistom, nisam za sada imao problema ni u XP-u, a ni u Win7 (i x86 i x64).
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Nađi ovaj drajver za 780G ploče. Sa svim posle njega je bilo nekih sitnijih bagova. Ovaj mi je sa prethodnom pločom (Gigabyte GA-MA78G-DS3H) radio savršeno. A, inače sa 9.11 katalistom, nisam za sada imao problema ni u XP-u, a ni u Win7 (i x86 i x64) :: :: :: Phenom II X3 720BE, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 4GB DDR2 1066, WD5000AAKS, Gigabyte GV-R487D5-1GD, Samsung 2232BW, Antec Three Hundred, Chieftec CFT-650-14CS :: ::
ovaj novi instaler koji je uveden sa 9.10/9.11 ima neki zestok bug. ja sam bas juce hteo da postavim slicnu temu. zapocni instalaciju dok ti se ne raspakuje instalacija pa je prekini. onda iz device managera updejtuj driver (have disc/ def. putanja C:\ATI\Support-11_xp32_dd_ccc_wdm_enu\Driver\Packages\Drivers\Display). Ako ti treba CCC instaliraj ga naknadno ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: ovaj novi instaler koji je uveden sa 9.10/9.11 ima neki zestok bug. ja sam bas juce hteo da postavim slicnu temu. zapocni instalaciju dok ti se ne raspakuje instalacija pa je prekini. onda iz device managera updejtuj driver (have disc/ def. putanja C:\ATI\Support-11_xp32_dd_ccc_wdm_enu\Driver\Packages\Drivers\Display). Ako ti treba CCC instaliraj ga naknadn :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.